LETOVANJE NA ARABIJSKOM MORU 2017/2018

Polasci na redovnim linijama FLY DUBAI airlines tokom cele godine

UAE

DUBAI I RASH EL HAIM

Individualno putovanje avionom 5 /7 /9 noćenja

utorak/cetvrtak/subota

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) su jedna od najmlađih i najmodernijih zemalja Bliskog istoka. Neverovatna raskoš vidljiva je na svakom koraku. Idealan spoj tradicije, tehnološki ostvarivih ideja i fascinantnih modernih zdanja, čini Emirate vrlo poželjnom i unikatnom destinacijom. Zemlja sa puno sunca, veoma malo padavina, a u zimskom periodu, od novembra do aprila, prosečne temperature su oko 24 stepena Celzijusa.

Emirati su smešteni na jugoistočnom delu Arabijskog poluostrva, na obalama Persijskog zaliva na severu i Omanskog zaliva na jugu, u regiji jugozapadne Azije. Oman i Saudijska Arabija dele kopnenu granicu sa Emiratima, dok more spaja zemlju sa Katarom i Iranom. Najjužniji emirat Fudžeira izlazi na Indijski okean.

 

UAE DUBAI

DUBAI

Emirat koji privlači najveći broj turista iz Srbije je Dubai. Predstavlja biser zemlje, i u njemu je sve podređeno komforu i luksuzu. 

 

 

RAS AL KHAIMAH

RAS AL KHAIMAH

Ras Al Kajmah, što u prevodu sa arapskog jezika znači „vrh šatora“, je destinacija koja postaje novo turističko mesto, prava bum destinacija. Predstavlja mirnije mesto za život i laganiji odmor na prelepim peščanim plažama i obalama Persijskog zaliva.