Kemer leto 2020

 

Hotelski smestaj u Kemeru .Last minute ponude, Popusti , dvoje dece gratis .
Sve na jednom mestu Kemer leto 2020 !

Kemer je  poznato Tursko letovaliste. Grad se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, na 42 kilometra od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Kemer se odlikuje plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. O čistoći mora, verovatno govori i to sto je najveći broj ronilačkih klubova u Turskoj baš u Kemeru

Pogledajte kompletnu ponudu hotela i aranžmana u Kemeru

Kemer leto Ponude
Belek dvoje dece gratis
Belek leto 2020

Belek je moderno luksuzno letovalište na svega 35 km udaljenosti od Antalije.
Belek je novo, moderno turističko naselje čuven po dobrim golf terenima

 

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu hotela i aranžmana u Beleku

Antalija leto 2020

Antalija, glavni i najveći grad turske rivijere. Antalija se nalazi na krajnjem jugu Turske, u antalijskom zalivu na obali sredozemnog mora i predstavlja biser mediterana. U zaleđu Antalije se nalazi planina Taurus, prekrivena borovim šumama.

Grad se sastoji iz dva centra: savremeni – sa atraktivnim bulevarima, brojnim šoping centrima, bogatim noćnim životom, šetalištima pod palmama i stari centar Kaleiči – koji je podignut oko stare luke, sa uskim popločanim ulicama, starim drvenim kućama oivičenim gradskim zidinama.

Pregled raspolozivih hotela i cene u Antaliji

Antalija letovanje
Letovanje Side Turska
Side leto 2020

Side je jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom,svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samom rubu poluostrva i  sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom.

SIDE e nalazi  na 75km  od Antalije i aerodroma, i antički je grad neprocenjive lepote. Prelep zalazak sunce je nesto sto pamte svi koji su proveli, barem jedno letovanje u Side-u

 

Pregled smeštaja i cene ” Side leto 2020 “

Alanja leto 2020

Alanja…
ALANJA je grad sa mnogo razlicitih lica. Ovaj grad, smešten u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina.

Pogledajte kompletnu ponudu hotela i aranžmana u Alanja

Alanja letovanje