TRANSPORT LOGISTIC SAJAM

NAJVEĆI SAJAM  U EVROPI

MINHEN 04.-07.06.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

 Vodeći svetski sajam za logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja se održava u Minhenu od     1978.godine.

Transportna logistika je središte globalne logističke industrije. Sajam, koji je popraćen programom konferencije, predstavlja optimalna rešenja za svaki zahtev. transportna logistika kombinuje inovativne proizvode, tehnologije i sisteme sa udruženom ekspertizom i snažnim fokusom na prodaju.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

     1.dan 03.06.2019. BEOGRAD-NOVI SAD- MINHEN

 Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra /Savska strana u 21,30. Polazak iz Novog Sada u 23,00    sata sa parkinga na železničkoj stanici kod Lokomotive. Vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama za odmor i osveženje.

  1. dan 04.06.2019. MINHEN

 Dolazak u Minhen u toku prepodneva, u zavisnosti od uslova na granicama i putu. Po dolasku, ostavljanje prtljaga u hotel, osveženje. Mogućnost posete sajmu ili slobodno vreme za individualne aktivnosti.

     3./4. dan   05./06.06.2019. MINHEN

 Dva dana predviđena za posetu sajmu. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

  1. dan 07.06.2019. MINHEN – SRBIJA

  Doručak. Posta sajmu ili slobodno vreme u Minhenu do polaska autobusa u 17,00 sati. Vožnja kroz Austriju   i Mađarsku sa usputnim pauzama za odmor i osveženje.

     6.dan 08.06.2019. NOVI SAD – BEOGRAD

  Dolazak u Novi Sad i Beograd u toku prepodneva, u zavisnosti od uslova na granicama. Kraj programa.

      MINIMUM: 40 OSOBA

      CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  370 eur

      Doplata za jednokrevetnu sobu:   180 eur

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

      Prevoz autobusom turističke klase prema programu, smeštaj u hotelu 3 zvezde u okolini Minhena  u dvokrevetnim sobama sa uključenim doručkom- 3 noćenja, svakodnevni transfei hotel/ sajam-grad/ hotel, usluge pratioca grupe iz    agencije, organizacioni troškovi.                                                                    

      U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Ulaznice za posetu sajmu, međunarodno zdravstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji po ceni od    726,00  dinara po osobi, gradski prevoz unutar grada, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

   Hotel:

   DAS SEIDEL 3* www.das-seidl.de

   Hotel je udaljen oko 30 km od centra grada. Svaka soba ima svoje kupatilo. Doručak je na bazi samoposluživanja – švedski sto.

    KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU AKONTACIJE: 12.04.2019. ili do popune mesta,

    Akontacija je 170 eur.Aranžman je olativ u dinarskoj protivvrednosti po kusru Credit Agricole banke.

    Hotel Das Seidel zbog velike posećenosti ovoga sajma ima striktne rokove prijave i uplate.

    NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja. Satnice po programu su promenljivog karaktera i zavise od uslova na putu, zadržavanaja na graničnim prelazima i od vremenskih uslova.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Cenovnik broj 1, 29.01.2019.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.