TOPOLA, OPLENAC

ARANĐELOVAC

JEDNODNEVNI IZLET

20.06.2020       

25.07.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Polazak iz Novog Sada u 06:00 časova sa železničke stanice pored Lokomotive.Polazak iz Beograda  – parking robne kuće Emezzeta, na Novom Beogradu u 08:00 časova (moguća je promena mesta polaska, a tačno mesto biće naknadno utvrđeno. Direktna  do Topole. Po dolasku sledi obilazak Karađordjevog grada. Grad je sagradio Karađorđe Petrovic, vođa Prvog srpskog ustanka, koji kao vladar donosi ekonomski i kulturni razvitak Topoli. U konaku se nalazi stalna postavka koja prikazuje lične stvari vožda i autentično oružje sa početka 19.veka. U samom gradu nalazi se i crkva Presvete Bogorodice – Karađorđeva crkva, koju takođe možete posetiti. Nakon obilaska Topole, predviđen je odlazak u mauzolej-crkvu Svetog Đorđa na Oplencu. Hram Svetog Đorđa i mauzolej dinastije Karađorđević podignut je na samom vrhu stenovitog brda Oplenac. Nakon obilaska crkve predviđena je poseta kući kralja Petra i vinogradarevoj kući gde se od avgusta 2005. godine nalazi stalna postavka „Legat Nikole Graovca”. Polazak za Aranđelovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada. U dogovoru sa vodičem oko18:00 časova planiran je polazak za Beograd/ Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa. 

 

      U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase prema programu;
 • Vodički servis iz agencije;
 • Organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Individualne ulaznice i posete muzejima, crkvama i kulturno-istorijskim institucijama;

(Karađorđev grad+Mauzolej+kuća kralja Petra i vinoradareva kuća – 500 dinara po osobi sa rezervacijom).

 • Individualni troškovi i ulaznice;
 • Sve programom nepomenute usluge.

    NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Način plaćanja:

 • Gotovinski ili platnim karticama – 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Karticama Banke Intesa, na 5 mesečnih rata bez kamate.
 • Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, nakon završetka putovanja.
 • Administrativnom zabranom do decembra 2020. godine.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje  „TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd“.

Program Topola Oplenac Arandjelovac , je zaveden pod rednim brojem 55 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                                                  

 Cenovnik br. 1 od 22.05.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA! 

Novi Sad, 22.05.2020.