NOVA GODINA 2017
SLOVENIJA
LJUBLJANA-WÖRTHERSEE & KLAGENFURT-BLED-OTOČEC
PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM od 29.12. 2016. do 01.01.2017.

POPUNJENO ! 

(Pogledajte program Slovenija Nova Godina 2)

1.DAN putovanja (četvrtak 29.12.2016.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA-KRANJ
Polazak iz Novog Sada u 21:45 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 u 23:00 časa. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2.DAN putovanja (petak 30.12.2016.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA-KRANJ
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče za šetnju kroz staro gradsko jezgro koje krase kuće iz 16. veka. Noćenje.
3. DAN (subota 31.12.2016.) KRANJ- WÖRTHERSEE & KLAGENFURT – LJUBLJANA – KRANJ
DORUČAK. Slobodno vreme u Kranju, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet u Klagenfurt. Izlet započinjemo obilaskom jezera Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth gde ćemo napraviti kratak predah za uživanje u lepoti najvećeg austrijskog i jednog od najtoplijih evropskih jezera obgrljenog moćnim Alpima. U nastavku vožnje stižemo u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom- krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada. Nakon informativnog razgledanja, slobodno vreme za individualne obilaske i novogodišnji šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada).U večernjim satima doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji odvija na pet gradskih bina. SREĆNA NOVA GODINA! Povratak grupe u hotel u Kranju. Noćenje.
4. DAN (nedelja 01.01.2017.) KRANJ-BLED-OTOČEC – BEOGRAD-NOVI SAD
DORUČAK.Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno vreme za šetnju i odmor uz kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu. U popodnevnim satima, uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju sa usputnim stajanjem na Otočcu – ostrvcu na sred reke Krke i srednjevekovnim zamkom, danas luksuznim hotelom. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak na mesto polaska u Beograd je oko 22:00 časa, a u Novi Sad oko 23:00 časa (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

Slovenija putovanje Slovenija u novembru Slovenija putovanje Preuzmi Slovenija Nova Godina u PDF-u

SLOVENIJA NOVA GODINA

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE :

Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE :

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta ( Izlet Wörthersee & Klagenfurt iznosi 15€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate), ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA
• Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
30€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate
• Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
• Administrativna zabrana
Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE: 1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je 01.12.2016. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si

Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km.

Cenovnik br. 1a od 05.12.2016.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.

Preuzmi Slovenija Nova Godina u PDF-u