PRVI MAJ

BALATON – BUDIMPEŠTA

30.04. – 02.05.2019.

wellness&spa  

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

PROGRAM PUTOVANJA

1.Dan 30.04.2019. NOVI SAD – BALATONALMADI

Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra u 06:00 casova. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h. Direktna, dnevna, vožnja do Balatona sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak u hotel Bal Resort 4* je oko 14:00 časova. Po dolasku piće dobrodošlice, smeštaj u hotel. WELLNESS & SPA program (bazen, finska sauna, parna I infracrvena sauna, đakuzi, fitness centra…). Večera. Noćenje.

2.Dan 01.05.2019. BALATONALMADI – VESPREM / SZEKESFEHERVAR – BALATONALMADI

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i Wellness & Spa program. Za zainteresovane putnike postoji mogućnost fakultativnog odlaska uz doplatu do Sekešfehervara (stoni Beograd) grada poznatog kao prestonica mađarskih kraljeva. Obilazak gradske kuće sa trgom, glavne rimokatoličke crkve, zgrade starog suda, biskupske palate, spomenik Kralja Ištvana i kapele Sv. Ane. Po obilasku sledi odlazak do kraljičinog grada, Vesprem. Županija Vesprem nalazi se u centralnoj prekodunavskoj regiji, u zapadnom delu Mađarske. Sedište županije je istoimeni grad. Obilazak starog kraljičinog grada, dvorca I Benedek-Hegi dolomitske litice neposredno ispod zamka, biskupska palata, gradski muzej, spomenika Svetom Trojstvu I Bazilika Sv. Mihajla. Ovaj grad će 2023. godine biti Evropska pretonica kulture. U popodnevnim časovima povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3.dan 02.05.2019. BALATONALMADI – BUDIMPEŠTA – NOVI SAD

Doručak. Napuštanje hotela i u 09:00 časova polazak za Budimpeštu. Po dolasku sledi kraće informativno razgledanje grada u pratnji vodiča: Stadion Ferenc Puškaš, Arena, Trg Heroja, Muzej lepih i primenjenih umetnosti, zamak Vajdahunjadi, Andraši bulevar, Bazilika Svetog Stefana, Ruzveltov Trg, Akademija, Lančani most, Ribarski bastion, Crkva kralja Matije, kraljevska palata, kraće slobodno  vreme u Budimu, Eržabet most, Vaci ulica… U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Planirani dolazak u Novi Sad I Beograd je u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu I graničnim prelazima.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Smeštaj u hotelu sa 4* u dvokrevetnim sobama sa na bazi 2 polupansiona – švedski sto;
 • Piće dobrodošlice nako dolaska u hotel Hunguest hotel Bal Resort 4*

https://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/balatonalmadi/hunguest_hotel_bal_resort/

 • Wellness & SPA program: bazen, jacuzzi, finska sauna, infracrvena sauna, ronilački bazen, parno kupatilo, fitness, bade mantili u sobama;
 • Razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča iz agencije;
 • Organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Boravišna taksa koja se plaća u hotelu na licu mesta na recepciji i iznosi 1,7 eur po osbi po danu;
 • Fakultataivni program;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 121 dinara po osobi po danu;
 • Individualni troškovi i ulaznice;
 • Sve programom nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Odlazak do Sekešfehervara i Vesprema – 15 eura po osobi.

Minimum 30 plativih putnika za realizaciju fakultataivnih izleta!

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključiv u agneciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

 Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autbusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Cenovinik broj 1

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

Novi Sad, 11.01.2019.