PANONSKA JEZERA TUZLE
26.09.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Panonska jezera predstavljaju jedinstveni kompleks slanih jezera u samom centru Tuzle. Čine ga tri jezera različite veličine i dubine i slani slapovi. Imaju lekovita svojstva zahvaljujući sadržaju soli i drugih mineral. Voda u jezerima neprestano kruži i prečišćava se peščanim filterima. Razlozi velikih poseta kompleksu Panonskih jezera zasigurno su slana apsolutno čista lekovita voda, standardi boravka gostiju i održavanje. Slani slapovi su posebna atrakcija u kompleksu sa pet vodenih kaskada i dva bazena za kupanje pri čemu inhaliranje isparenja slane vode veoma pogoduje relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja. Kompleks je otvoren i uređen tokom cele godine za posete, šetnje i rekreaciju građana Tuzle i turista. U sklopu kompleksa “Pannonica” nalazi se i sojeničko neolitsko naselje, sportski tereni, kao i mnogi drugi ugostiteljski, kulturni i zabavni sadržaj.

Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na Železničkoj stanici u 05:30h. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je u 06:40h sa parkinga Sava Centra. Vožnja autoputem pored Sremske Mitrovice sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Tuzlu u prepodnevnim časovima. Celodnevni boravak u kompleksu Panonskih jezera koja su jedina slana jezera i jedinstvena turistička atrakcija u Evropi. Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. U 18:00h polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd i Novi Sad u večernjim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnom prelazu. Kraj programa.

 

CENA ARANZMANA PO OSOBI : 2400 DINARA

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
  • Vodički servis i organizacioni troškovi;
  • Ulaznice za kompleks „Pannonica“;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Individualni troškovi;
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  • Doplata za ležaljke, suncobrane i ostale doplate za sadržaje u samom kompleksu;
  • Sve programom nepomenute usluge;

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama. – Čekovima: 40% prilikom rezervacije, a ostatak na dve rate nakon završenog putovanja. – Administrativnom zabranom do Decembra 2020. godine.  

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                          

Program “Panonska jezera Tuzle”, je zaveden pod rednim brojem 111 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.   

Cenovnik br. 1 od 08.09.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                                                                            Novi Sad, 08.09.2020.