Jedno putovanje- tri države

 MOSTAR-TREBINJEHERCEG NOVI- DUBROVNIK     

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf      

 1. DAN, 13.08.2020.                       NOVI SAD-BEOGRAD…

Polazak iz Novog Sada u 23:00h iz Beograda u 00.00h.  Noćna vožnja sa usputnim pauzana radi carinskih formalnosti i odmora…

 1. DAN, 14.08.2020. MOSTAR-TREBINJE

Dolazak u Mostar u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada na obali Neretve: Stari grad je zanimljiv po svojim uskim ulicama punim života. U njemu se nalazi mnoštvo kulturno-istorijskih i verskih objekata kao što je Stari most, Kriva ćuprija, Karađozbegova džamija, Turbe, Hamam, stara pravoslavna crkva, sinagoga…. Nakon razgledanja slobodno vreme za kafu i kolač u starom gradu.

U poslepodnevnim časovima polazak za Trebinje. Nakon dolaska u Trebinje, smeštaj u hotel. Kraći odmor. Nakon odmora  sledi  obilazak grada:  Stari grad Kastel, Sahat kula, Osman pašina džamija, Korzo sa Trgom Slobode i Trgom pesnika (gde se nalazi veliki broj Dučićevih poklona gradu, stoletni platani, spomenici Dučiću i Njegošu, katedrala iz 1884.), kao i crkva Sv.Preobraženja…  Slobodno vreme. Noćenje.

 1. DAN, 15.08.2020. TREBINJE-DUBROVNIK

Doručak. Slobodno vreme u Trebinju ili  fakultativni izlet za  Dubrovnik – predstavlja jedinstvenu priliku da posetite jedan od najljepših starih gradova na Mediteranu. Sa svojim trgovima, katedralama,samostanima, fontanama i muzejima ruši sve vremenske barijere i čuva svoju autentičnost iz 15 i 16. Veka. U vecernjim časovima povratak u Trebinje.  Slobodno vece  ili fakultativna večera u hercegovačkoj kolibi sa muzikom. Noćenje.

 1. DAN, 16.08.2020.        TREBINJE –MANASTIR TVRDOŠ-HERCEG NOVI….

Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodan dan u Trebinju ili  fakultativni  izlet  do manastira Tvrdoš- poznato duhovno mesto u blizini Trebinja, posle Ostroga, sa oko 250.000 ljudi koji ga godišnje posete, ubraja se u jedan od najposećenijih manastira Srpske pravoslavne crkve. Nakon razgledanja manastira nastavak putovanja do prelepog primorskog  gradića Bokokotorskog  zaliva Herceg Novog.  Nakon kraćeg  razgledanja, slobodno vreme za boravak u starom gradu i šetnju na poznatom šetalištu  Pet Danica, koje se pruža  tik uz more i spaja Igalo i Meljine. U poslepodnevnim časovima povratak u Trebinje i polazak za Srbiju. Noćna voznja kroz Bosnu i Srbiju sa pauzama radi carinskih formalnosti i odmora…

 1. DAN, 17.08.2020.        BEOGRAD-NOVI SAD

Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Smeštaj u Trebinju u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom;
 • Razgledanje grada u pratnji vodiča;
 • Vodički servis i organizacioni troškovi;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Fakultativni izleti
 • Manastir Tvrdoš i Herceg Novi- 10€ (minimum 20 putnika)
 • Dubrovnik sa loko vodičem -15€  (minimum 25 putnika)
 • Večera u hercegovačkoj kolibi sa muzikom -15€ (minimum 20 putnia)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 125 dinara po osobi po danu;
 • Individualni troškovi;
 • Sve programom nepomenute usluge.

Hotel LEOTAR 3*- http://www.hotelleotar.com/

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Milos Veliki   do graničnog prelaza  Kotroman (granica sa BiH).

CENA POVRATNOG TRANSFERASUBOTICA = 20€ ( za minimum 6 osoba)

   NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

  Način plaćanja:

 • Gotovinski ili platnim karticama – 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Karticama Banke Intesa, na 5 mesečnih rata bez kamate.
 • Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, nakon završetka putovanja.
 • Administrativnom zabranom do decembra 2020. godine.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje  „TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd“.

Program Trebinje avgust, je zaveden pod rednim brojem 57 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.    

 Cenovnik br. 1 od 20.05.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA! 

Novi Sad, 20.05.2020.