MAKRYAMMOS BUNGALOWS 4*, LIMENAS

LOKACIJA: Raspoređeni u borovoj šumi, bungalovi Makryammos nude sobe kraj plaže sa direktnim pogledom na more. U okviru ovog kompleksa sa 4 zvezdice nalaze se veliki bazeni mali zoo-vrt.

Klimatizovane sobe imaju mermerne podove i uređene su svetlim drvenim nameštajem. Sadrže TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu čaja/kafe, frižider i kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.

Sportski sadržaji obuhvataju terene za tenis i košarku, dok na plaži možete igrati fudbal i odbojku. Igralište se nalazi pored plaže sa plitkom vodom.

Na plaži je uvek prisutan spasilac, a kompleks takođe raspolaže mini-klubom i dečjim bazenom sa slatkom vodom. Ležaljke i suncobrani uračunati su u cene i  rezervisani za goste tokom celog boravka.

U cene su takođe uračunati doručak i večera koji se služe u glavnom restoranu. Taverna kraj mora u ponudi ima a-la-carte mediteranska jela, uključujući morske plodove i svežu ribu. U osvežavajućim pićima i koktelima možete uživati pored bazena i na plaži.

Bungalovi Makryammossu udaljeni samo 1,6 km od glavnog grada i luke ostrva Tasos. U okviru kompleksa obezbeđen je besplatan privatni parking.

Broj smeštajnih jedinica: 206

 Ishrana: dorucak i vecera – svedski sto (vrlo kvalitetna ishrana u hotelu)

Kategorizacija: 4*

Tip smestaja: standard soba (3 osobe), superior soba (3 osobe), deluxe soba (3 osobe), standard soba sa lezajevima na sprat (4 osobe)

Bebi krevetac najaviti blagovremeno.

Soba sa lezajevima na sprat je za 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.

 Sajt hotela: http://makryammos-hotel.gr/

 

Galerija slika