LJUBLJANA

13.11.- 15.11.2020.

LJUBLJANA – BLED  & BOHINJ

PUTOVANJE BEZ PCR TESTA  

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.DAN putovanja (petak)  13.11.2020. NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 23:00 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava centra (savska strana), u 00:15 čas (tačno mesto i vreme polaska biće poznato po formiranju grupe). Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (subota)  14.11.2020.  LJUBLJANA

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Smeštaj u hotel posle 14h časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo vožnju brodićem, ili posetite Ljubljanski Grad,do ovog veličanstvenog zamka možete stići žičarom(cena povratne karte oko 4 eur). Ljubljanski stari grad je bivša tvrđava smeštena na brdu usred Ljubljane.Noćenje.

  1. DAN (nedelja) 15.11.2020. LJUBLJANA –BLED/BOHINJ – SRBIJA

DORUČAK.Odjava iz hotela oko 9 časova.Odlazak na fakultativni izlet do jezera Bled i Bohinj. Poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno  vreme za šetnju i odmor uz kafu i  originalnu  „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  U popodnevnim satima (oko 16 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i  Novi Sad  je oko ponoći  (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

PROMO CENA ZA UPLATE U AGENCIJI ILI ONLINE DO 31.10.2020. =   59 €

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Park 3*-Ljubljana u standard dvokrevetnim sobama na bazi jednog noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Bled & Bohinj 20 €, boravišnu taksu 3 eur po danu/po osobi-plaća se u agenciji ,ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge. 

FAKULTATIVNI IZLET Bled/Bohinj: Prijave u agenciji, plaćanje na licu mesta vodiču.

Minimum za realizaciju izleta: 30 osoba

Objavljene cene važe za minimum 45 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA

  • Celokupan iznos aranžmana do 4 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER ) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
  • 29€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednakih mesečnih rata bez kamate (do 03.2021.)
  • Administrativnom zabranom do 4 mesečnih rata.

Smestaj za tri osobe moguć je  na upit!

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Krajnji rok za prijavu putnika je 15.10.2020. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

B & B Hotel PARK 3* https://www.hotelpark.si/

Hotel se nalazi u centru Ljubljane i nedavno je renoviran, centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.  Sobe su dvokrevetne sa TWC, TV, mini barom, telefonom, (1/2+1 na upit).. 

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                             

Program Ljubljana, je zaveden pod rednim brojem   118  u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                              

Cenovnik br. 1 od 29.09.2020. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                  Novi Sad, 29.09.2020.