LJUBLJANA

08.11.-09.11.2019.

LJUBLJANA – BLED  & BOHINJ

 PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 3 dana 1 noć od 08.11.2019. do 10.11.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.DAN putovanja (petak 08.11.2019.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 23:00 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava centra (savska strana), u 00:15 čas. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (subota 09.11.2019.) LJUBLJANA

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Smeštaj u hotel posle 14h časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo vožnju brodićem, ili posetite Ljubljanski Grad,do ovog veličanstvenog zamka možete stići žičarom(cena povratne karte oko 4 eur). Ljubljanski stari grad je bivša tvrđava smeštena na brdu usred Ljubljane.Noćenje.

  1. DAN (nedelja 10.11.2019.) LJUBLJANA –BLED/BOHINJ – SRBIJA

DORUČAK.Odjava iz hotela oko 9 časova.Odlazak na fakultativni izlet do jezera Bled i Bohinj. Poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno  vreme za šetnju i odmor uz kafu i  originalnu  „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  U popodnevnim satima (oko 15 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i  Novi Sad  je oko ponoći  (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Park 3*-Ljubljana u standard dvokrevetnim sobama na bazi jednog noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Bled & Bohinj 15€, boravišnu taksu 3 eur po danu/po osobi-plaća se u agenciji ,ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge. 

Objavljene cene važe za minimum 45 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 35.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 362 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Credit Agricole banke na dan placanja.

NAČIN PLAĆANJA

  • Celokupan iznos aranžmana do 4 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER ) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
  • 25€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednakih mesečnih rata bez kamate
  • Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 20 dana pred put
  • Administrativnom zabranom do 4 mesečnih rata.

Smestaj za tri osobe moguc je samo u superior sobama – na upit!

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika  do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

B & B Hotel PARK 3* https://www.hotelpark.si/

Hotel se nalazi u centru Ljubljane i nedavno je renoviran, centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.  Sobe su dvokrevetne sa TWC, TV, mini barom, telefonom, (1/2+1 na upit)…

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju po Ugovoru o Garanciji  putovanja broj M0047/2019 od 14.06.2019.god.Anex ugovor br.1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.)zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU“YUTA“,Polisa broj 30000013162 od 12.06.2019.Anex ugovor 1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.)Akcionarskog društva za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

Cenovnik  br. 2 od 09.10.2019. Evidencija programa br. 29/ Ljubljana

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel  USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.