Jednodnevni izlet
KRSTARENJE TISOM

POLASCI: 22. jul, 26. avgust, 16. septembar, 14. oktobar 2017.
CENA ARANŽMANA: 2.499,- dinara

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Titel je gradić na jugostoku Bačke, na ušću Begeja u Tisu. Ovde se spajaju Banat, Bačka i Srem. Titel je jedno od najstarijih naselja u Bačkoj, duge i bogate istorije. Znane ličnosti rođene su u Titelu, Mileva Marić Ajnštajn, ili okolini, Svetozar Miletić i Isidora Sekulić u Mošorinu…Prema legendi, u blizini i na dnu reke sahranjen je Atila Bič Božiji. Sa Titelskog brega se pruža veličanstven pogled na ušće, nepreglednu ravnicu Banata i Bačke, Frušku goru i Srem.

PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak grupe u 7.30 na parkingu preko puta „Buvljaka“ i polazak u 7.45h, a iz Novog Sada (parking kod Lokomotive) u 09.00h . Vožnja prema Titelu.Nakon dolaska u Titel, kraća pauza u hotelu Tisa i ukrcavanje na brod i tročasovna vožnja Tisom. Nakon iskrcavanja, organizovan ručak u restoranu hotela „Tisa“ u Titelu. Tamburaši, opet. Nakon ručka, odlazak na Titelski breg i kraće zadržavanje za uživanje u panoramskom razgledanju okolice. Nastavak vožnje.Povratak u Novi Sad na mesto polaska je oko 18.00h i Beograd oko 19.00h. Kraj programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Plaćanje je u dinarima. Celokupan iznos aranžmana gotovinski ili do 3 mesečne rate platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
Deca do 15 godina starosti plaćaju 1.200 dinara.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE
Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio, video), ulaznice prema programu, ručak, vožnja brodom, vodički servis i organizacija aranžmana u celosti.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE
Lične troškove i sve nepomenute usluge.
MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA: 45 plativih putnika aranžmana. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže program najkasnije 7 dana pre polaska. Rok za prijavu je do popune mesta.

Program putovanja br. 1 od 24.05.2017

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.