ZIMOVANJE 2020

KOPAONIK

APP “KONACI” / APART HOTEL “NEBESKE STOLICE 1”

PAKET ARANŽMAN, 8 DANA / 7 NOĆENJA (polupansion doručak i večera) i AUTOBUSKI PREVOZ

TERMIN:

06.12. – 13.12.2020. 

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

 1. Dan (NEDELJA) NOVI SAD – BEOGRAD – KOPAONIK

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u u 06:00 časova. Polazak iz Beograda u 07:15 časova sa parking kod Sava Centra, savska strana (tačno mesto biće još naknadno utvrđeno). Direktna vožnja do Kopaonika sa usputnim pauzama radi odmora. Planirani dolazak na Kopaonik je oko 13:00 časova. Smeštaj u studijima, sastanak sa domaćinom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

          2./6 Dan (PONEDELJAK / SUBOTA) – KOPAONIK

Doručak. Slobodan dan za skijanje i individualne aktivnosti. Večera.  Noćenje.

 1. Dan (NEDELJA) – KOPAONIK – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Napuštanje studija. U 15:00 časova polazak za Beograd i Novi Sad. Planirani dolazak kući je u večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu. Kraj programa.

 

Konačište Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica… Konačište Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju. Jedan broj studija / apartmana je, prilikom renoviranja, promenio namenu i ušao sastav Hotela Angella.

SVI APARTMANI SU KOMPLETNO RENOVIRANI

Apart Hotel Nebeske Stolice 1

Objekat Nebeske Stolice 1,  od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana “L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu. Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac,broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom. Objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Sadržaj apartmana: CATV, telefon, kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka). Dodatni sadržaji:  recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental.    NAPOMENA: Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • 7 polupansiona u izabranom studiju u apart hotel Nebeske Stolice 1 ili Konaci (obroci se služe u jednom od lokalnih restorana, Pub-u ili sličnom);
 • Organizacioni troškovi;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Individualni troškovi;
 • Boravišna taksa i osiguranje – 140,00 RSD po noćenju po osobi za odrasle i 80,00 rsd za decu; plaća se na licu mesta u hotelu;
 • Fakultativni program;
 • Ski pass; za više informacija:

https://www.skijalistasrbije.rs/sr/ski-pass-informacije-kopaonik-stara-planina-zlatibor-brezovica

 • Sve programom nepomenute usluge;

NAČIN PLAĆANJA: Cena je izražena u eurima, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate. Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama. – Čekovima: 40% prilikom rezervacije, a ostatak na tri rate nakon završenog putovanja, do Marta 2021.  – Administrativnom zabranom do Marta 2021. godine.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Program ne podleže garanciji putovanja !

Program “KOPAONIK SKIJANJE 2020”, je zaveden pod rednim brojem 148 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.     

Cenovnik br. 1 od 13.11.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                                                                            Novi Sad, 13.11.2020.