Kongresi -Kompas Tourism & Travel je jedna od najiskusnijih i  vodećih agencija opredeljenih i specijalizovanih za aktivnosti poslovnog turizma i organizaciju kongresa, sajmova i izložbi. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija  usluga po svetskim standardima.

Na ovoj stranici je samo su kongresi koji organizujemo ove godine. Za vase potrebe, smo spremni u najkracem roku organizovati, bilo grupni , bilo individualni aranzman za svaki Kongres .

Naše odeljenje kongresa i sajmova Kompas tourism&Travel je specijalizovano jza organizovanje svih vrsta kongresa, simpozijuma, seminara, prezentacija i svih drugih poslovnih skupova u zemlji i inostranstvu. Nas tim je osposobljen tako da mozemo odgovorimo  na sve zahteve u vezi sa pojedinačnim uslugama prevoza, smeštaja, usluga vodiča,  pribavljanja viza, kao i prijavljivanja i registracije učesnika međunarodnih skupova.

Kongresi u inostranstvu

Ukoliko na sajtu nema kongresa koji Vas zanima, molimo da nam pošaljete informacije o datom skupu na  naš mail a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pripremiti ponudu.