JEDNODNEVNI IZLET

GOLUBAC – SREBRNO JEZERO – SMEDEREVO
TERMINI USKORO !!!! 

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

 

 

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Polazak iz Beograda u 07:30h (tačno mesto polaska će se znati nekoliko dana pred putovanje). Nastavljamo naše putovanje do srednjevekovne tvrđave Golubački grad. Ova moćna tvrđava iz XV veka proglašena je spomenikom kulture od izuzetnog značaja. Golubačka tvrđava je nedavno kompletno restauirana i važi za jednu od najlepših i najočuvanijih u Evropi. Obilazak traje 45 minuta u pratnji lokalnog vodiča, a tura obuhvata posetu Palati, izložbi “Vitezovi golubačke tvrđave” u Kuli 8 i topovskoj kuli (Kula 9). Kraće slobodno vreme za individualne aktivnosti nakon čega nastavljamo naš put ka Srebrnom jezeru. Srebrno jezero je jedno od najpoznatijih turističkih izletišta u Srbiji. Ima lepe peščane plaže, hotel i kamp pored jezera. Dugačko je 14km, prosečne širine oko 300m. Nekada je bilo rukavac Dunava, a sada je zatvoreno dvema branama. Bogato je ribom i pominje se u Ginisovoj knjizi rekorda jer je iz njega izvađen najveći šaran, težak oko 44kg. Zahvaljujući snažnim pumpama u jezeru je nivo vode stalno niži od Dunava i obezbeđuje dotok sveže vode. Slobodno vreme za odmor i šetnju. Polazak u 16h ka Smederevu. Obilazak Smederevske tvrđave, jedna od 6 najznačajnijih tvrđava na Dunavu u našoj državi i poslednje uporište Srbije pre njenog pada pod tursku vlast. Smederevsku tvrđavu podigao je Despot Đurađ Branković, sestrić despota Stefana Lazarevića. Sagrađena je u periodu od 1428 – 1439. godine i sastoji se iz dva dela – Velikog grada i Malog grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd i Novi Sad u 20h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
  • Razgledanje grada u pratnji vodiča;
  • Vodički servis i organizacioni troškovi.
  • Golubački grad (ulaznica Zelena zona + lokalni vodič)
  • Smederevska tvrđava (ulaznica + lokalni vodič)

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Individualni troškovi i ulaznice;
  • Sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama. – Čekovima: 40% prilikom rezervacije, a ostatak na dve rate nakon završenog putovanja. – Administrativnom zabranom do Decembra 2020. godine.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                             

Program Golubac – Srebrno jezero – Smederevo, je zaveden pod rednim brojem 75 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                            

Cenovnik br. 1 od 02.22.2020. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                    Novi Sad, 06.12.2020.