Dodir Orijenta

**PROMOCIJA**

ISTANBUL   

INDIVIDUALNO AVIONOM

PERIOD PRODAJE 09. do 22.11.2020.

PERIOD PUTOVANJA: 09.11.2020. do 12.05.2021.

Putovanje bez PCR testa!

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

      Istanbul, Konstantinopolj ili Carigrad…kako god ga zvali je veoma poseban grad; ne samo zbog dva kontinenta i dva mora na kojima leži, čarobne lepote Bosfora i fascinantne arhitekture, već i zbog toga što ovaj nemirni grad čuva neverovatne priče rođene u večitom sažimanju istoka i zapada, prošlosti i sadašnjosti. Zbog svoje vibrirajuće atmosfere i ljubavi prema životu – ovo je grad koji nikada ne spava.

LETOVI SREDA / NEDELJA, KOMPANIJOM

“Turkish airlines

Promotivna cena povratne avio karte sa svim uključenim taksama i  prtljagom 8kg (ručni) i 30 kg (standardni) je od 129€

 (Ograničeni broj karata po ovoj ceni)

Ponuda hotela u centralnom delu Istanbula, sa uslugom noćenje i doručak u dvokrevetnim sobama

Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom iznosi 60 eur po pravcu, za najam privatnog automobila (najmanje 2 osobe)

Naš predlog hotela – hoteli koji su dobili sertifikat “Safe tourism”

  1. HOTEL ZURICH 4*

    www.hotelzurichistanbul.com

   Hotel u srcu starog grada. Kompletno renoviran sa luksuznim sobama, spa i wellness centrom.    Najvažnije turističke  atrakcije nalaze se na pešačkoj udaljenosti od hotela.    

  1. Hotel GREAT FORTUNE DESIGN HOTEL &SPA 4*

    www.greatfortunehotels.com

   Hotel u starom gradu na Sultanahmetu sa kvalitetnim sobama i lepim wellness i spa sadržajima.      Najvažnije turističke  atrakcije nalaze se na pešačkoj udaljenosti od hotela.

  1. Hotel ELYSIUM ISTANBUL 5*

    www.theelysiumistanbul.com

    Moderan hotel nalazi se u delu Istanbula koji se zove Taksim koji je jedna od najvažnijih delova    grada. Sa Taksima gradskim prevozom vrlo lako se dolazi do najvažnijih spomenika grada. Sobe su luksuzne sa modernim dizajnom sa pogledom na grad.

  1. Hotel RENAISSANCE ISTANBUL POLAT BOSPHORUS 5*

  www.marriott.com/hotels/travel/istbo-renaissance-istanbul-polat-bosphorus-hotel

  Smešten na evropskom delu Istanbula između delova grada Bešiktaš i Taksim. Ovaj luksuzni hotel raspolaže sa     sobama koje imaju pogled na grad ili pogled na Bosfor. Na 16-tom spratu hotela je Club Lounge restoran sa predivnim pogledom na čitav grad.  

VAŽNO:

Broj avio karata po promotivnoj ceni, kompanijom Turkish airlines je ograničen. Cena i rezervacija se može garantovati samo nakon izvršene uplate. Nakon potvrđene rezervacije potrebno je izvršiti uplatu i izdati avio kartu. Pasoš za ulazak u Tursku treba da važi još najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja. Nije potreban PCR test! Za potvrdu rezervacije hotela se mora sačekati najduže 24h, od trenutka upita.

Navedene cene se ne odnose na period putovanja za vreme novogodišnjih praznika!

Način plaćanja:

Prilikom prijave se plaća celokupan iznos avio karte, hotelskog smeštaja i transfera. Uplata može biti gotovinski, putem profakture ili platnim karticama.

PROGRAM NE PODLEŽE GARANCIJI PUTOVANJA.

Program Istanbul – promo city break, je zaveden pod rednim brojem 141 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.    

 Cenovnik br. 3 od 10.11.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

Novi Sad, 10.11.2020.