INTERTRAFFIC 2019 ISTANBUL

10.-13.04.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Ukoliko ste profesionalno uključeni u infrastrukturu, upravljanje saobraćajem, sigurnost, parkiranje i pametnu mobilnost? Od 10. do 12. aprila 2019. možete otkriti nove tehnologije, proizvode i pametna rešenja za rešavanje današnjih i budućih izazova mobilnosti.

Sajam je namenjen: proizvođačima, uvoznicima i agentima proizvoda i usluga infrastrukture, upravljanja saobraćajem, pametne mobilnosti, sigurnosti i parkiranja.

Više o sajmu: www.intertraffic.com/en/istanbul/

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:

1.dan 10.04.2019. BEOGRAD – ISTANBUL

Dolazak na beogradski aerodrom u 07.15. Čekiranje i predaja prtljaga. Direktan let za Istanbul. Sletanje u Istanbul u 12,00 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku transfer do hotela i kratko upoznavanje sa Istanbulom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za inividualne aktivnosti. Noćenje.

2.dan 11.04,2019. ISTANBUL

Doručak. Dan prediviđen za posetu sajmu. Uveče predlazžemo fakultativno: tursko veče na Bosforu na brodu sa muzikom i večerom. Noćenje.

3.dan. 12.04.2019. ISTANBUL

Doručak. Sajamski program. Fakultativno za učesnike koji budu želeli može se organizovati klasično panoramsko razgledanje grada sa obilaskom Hipodroma, Plave džamije, Aja Sofije, Topkapi palate uz lokalnog vodiča. Noćenje.

  1. dan 13.04.2019. ISTANBUL

Doručak. Napuštanje soba posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska transfera za aerodrom u Istanbulu. Planirano poletanje za Beograd u 18,45. Sletanje na beogradski aerodrom u 19,25.

MINIMUM: 20 OSOBA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:   189 €   –  PROMOTIVNA CENA  DO 08.01.2019.

209 €   – REDOVNA CENA

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU:   60 € (isključivo na upit)

 U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Povratna avio-karta na relaciji Beograd/Istanbul kompanijom Turkish airlines, transferi u Istanbulu:aerodrom/hotel/aerodrom, smeštaj u hotelu 3 zvezde u evropskom delu grada u dvokrevetnim sobama sa uključenim doručkom, pratilac grupe iz agencije,  organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Aerodromske takse 115 eur – plaćaju se uz aranžman i podložne su promeni, međunarpdno zdarvstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji po ceni od 485,00 dinara, ulaznice za posetu sajmu (ukoliko se na vreme prijavite agencija će za Vas obezbediti besplatnu registraciju), fakultativni izleti, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

Fakultativni izleti – za minimum 10 osoba: Tursko veče na brodu: 45 eur, klasično razgledanje grada: 50 eur

Prijava se vrši u agenciji, a plaćanje na licu mesta predstavniku agencije/partneru.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15.02.2019. ili do popune mesta

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 100 €, ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na put.

Hotel BARIN 3* www.barinhotel.com ili sličan (tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre polaska na putovanje)

VAŽNE NAPOMENE:

Pasoš mora imati važnost 6 meseci posle povratka sa putovanja,maksimalno dozvoljeni prtljag 30 kg + 7 kg ručnog prtljaga.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvredosti po prodajnom kursu poslovne banke – Credit Agricole.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja. Satnice po programu su promenljivog karaktera i zavise od reda letenja avio kompanije. Putnik je dužan da proveri važnost svoje putne isprave.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Cenovinik broj 1, 29.01.2019.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.