APARTMANI OTVORENI ZA SEZONU LETO 2019 !!!

LETOVANJE CRNA GORA – IGALO

„Apart HOTEL MS Katunjanin“ ****

NAJAM APARTMANA – SOPSTVENI PREVOZ

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Apart hotel “MS KATUNJANIN” 4* je hotel apartmanskog tipa otvoren za letnju sezonu 2019., smešten u srcu Igala, na odličnoj lokaciji, na 200m od plaže i 50 metara od glavnog magistralnog puta. Nalazi se nadomak Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr. Simo Milošević”, sportskog centra Igalo i fudbalskog stadiona, zbog čega je pogodan za izdavanje u smislu banjskog i sportskog turizma. Pored povoljnih klimatskih uslova, geografska pozicija apartmana je idealna upravo iz razloga što su aerodromi u Tivtu (30 km) i Dubrovniku (45 km) na oko pola sata vožnje. Ljubazno i stručno edukovano osoblje Vam je na raspolaganju tokom Vašeg boravka za sve informacije i organizovanje dnevnih izleta do najljepših destinacija u Crnoj Gori ili zemljama., a moguć je organizovanje transfera do aerodrome uz doplatu.  

Turistički kompleks (apartmanski blok) ima 60 zasebnih jedinica  podeljenih u tri bloka, u kojima se nalaze jednosobni , dvosobni i trosobni apartmani. Enterijer predstavlja spoj prirodnog ambijenta, najkvalitetnijih materijala i modernog stila, koji će vam ulepšati boravak u objektu. U okviru objekta se nalaze besplatna parking mesta koja su obezbeđena za goste apartmana.

 Površina apartmana je od 45 do 115 m2 u zavisnosti od toga da li je jednosobni, dvosobni ili trosobni. Svi apartmani imaju zasebne ulaze i povezani su liftom iz garaže do ulaznih vrata. Opremljeni su sa zasebnim kuhinjama, kupatilima ,TWC, zasebnim spavaćim sobama, velikim dnevnim boravcima koji su klimatizovani, opremljeni po zadnjim standardima u ugostiteljstvu. Svaka jedinica ima mogućnost razvlačenja i dodatnih pomoćnih ležajeva. Svaka smeštajna jedinica poseduje Wi-Fi, flat-screen TV sa preko 100 kablovskih kanala, kuhinju, klima uređaj, jumbo krevet.

Cena je izražena u EUR na bazi najma apartmana po noćenju

 

U CENU JE UKLJUČENO: najam izabranog apartmana, posteljina, peškiri, besplatan pristup internetu-wireless,     parking mesto

U CENU NIJE UKLJUČENO: Prevoz, boravišna taksa (plaća se na licu mesta)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Prilikom prijave uplata akontacije od 40% cene aranžmana isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.Plaćanje može biti gotovinom, uplatom na račun Kompas tourism & travel, platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO I DINA)

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete, osiguravajuće kompanije „MILLENIUM “,

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  TURISTIČKE AGENCIJE „KOMPAS tourism&travel“ USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I STANDARDIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.