ZALAKAROS

HUNGUEST HOTEL FREYA ****

Zalakaros se nalazi u juguzapadnom delu Mađarske, u Balaton turističkom regionu, na 20 km od samog jezera. Svojom tradicijom dugom preko 750 godina i kvalitetnim lekovitim vodama, jedinstvenim u Evropi, grad je osvojio zasluženo mesto među najpoznatijim banjama u Mađarskoj. Ovaj gradić sa prijatnom atmosferom okružen je vinogradima, voćnjacima i šumama koje su uticale na njegovu prijatniju klimu i čist vazduh. Sa svojim uređenim parkovima i zelenim zonama, pruža intimnu atmosferu i miran ambijent za šetanje i odmor. Za decu postoje brojna i lepo uređena igrališta, a kroz grad prolazi  popularni turistički vozić koji će vas odvesti do najznačajnijij znamenitosti. Cvetni vrtovi i arboretumi ukrašavaju ceo grad od početka proleća do kraja jeseni, pa je zasluženo dobio 2002 i 2003.godine titule “Cvetni grad Mađarske” i “Cvetni grad Evrope”. Zalakaros ima dugu tradiciju vinarstva. Poznat je po kvalitetnim vinima koja možete degustirati u brojnim podrumima vina, a najpoznatije je lokalno vino Tonai. Za prave gurmane, u tipičnom mađarskom gostoprimstvu, možete ovde probati neko od starih domaćih specijaliteta, a na kraju se zasladiti najpopularnijim dezertom ovog kraja  – veličanstvenom štrudlom. Za ljubitelji aktivnog sporta i prirode u Zalakarosu postoje brojni sadržaji, lepo uređene biciklističke staze I tereni, ali i različita kulturna dešavanja, muzički i gastronomski festivali koji će upotpuniti boravak posetiocima.

 

HUNGUEST HOTEL FREYA*** 

http://www.hunguesthotels.hu/en/hotels

 

Hunguest hotel Freya se nalazi u prelepom parku u centru Zalakarosa, pored Granit termalnog kupatila sa raznim zatvorenim i otvorenim bazenima sa toboganima gde gosti imaju besplatan ulazak.

U hotelu ima ukupno 162 soba, od toga 150 dvokrevetnih I 12 apartmana. Besplatan bežični internet  je dostupan u svim oblastima. Sve sobe imaju kupatilo sa odvojenim wc-om, balkon, direktu telefonsku liniju, WI-FI, TV, mini-barom i balkon. Restoran je kapaciteta 300 mesta I nudi raznovrsne specijalitete mađarskih i internacionalnih jela. Doručak i večera su na bazi švedskog stola .

Širok spektar terapeutskih tretmana zasnovanih na lekovitim termalnim vodama je dostupan svakodnevno. Hotel je sa spa delom povezan hodnikom. U okviru hotela su još prodavnica suvenira, frizerski I kozmetički salon.

Cene ne važe u sledećim terminima: 14.04-17.04, 28.04-01.05, 02.06-05.06, 22.12-27.12.2017.

U cenu je uračunato: smeštaj u izabranoj sobi na bazi polupansiona (bife doručak i bife večera), korišćenje wellness centra hotela (sauna, infra sauna, parno kupatilo, bazen sa termalnim vodom, leti otvoreni bazen, tobogani i igralište), korišćenje fitness centra, ulaz u medicinsku pećinu (nalazi se ispod hotela)  WiFi internet, korišćenje bademantila, parking.

U cenu nije uračunato: Prevoz, boravišna taksa (1.7 € dnevno po osobi), plaća se na recepciji hotela, međunarodno zdravstveno osiguranje i lični troškovi.

Uslovi plaćanja: cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Credi Agricole na dan uplate. Prilikom rezervacije plaća se 30% od aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

Cene uključuju: bife doručak i večeru, dnevni ulaz u Granit medicinsko kupatilo (hip-kupka od 34-36 C medicinske vode), Fun kupatilo, Cure centar, 01. 05. – 30. 09. do plaže, Talaso kupatilo, tobogani, (na termalnoj plaži postoje termalni, olimpijski bazen, bazeni sa lekovitom vodom, bazen sa talasima, dečiji bazen i kompleks tobogana od šest linija koji će pružiti svakom članu porodice pravu zabavu i odmor, bade mantil za odrasle, besplatan Wi-Fi.

Klima: 3,5eur / dan / soba

Doplata za parkiranje: 1,7eur / danu

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPAS TOURISM & TRAVEL“ NOVI SAD USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I OPŠTIM USLOVIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.