HOTEL TROPICAL 3*, HANIOTI

LOKACIJA: Objekat Tropical je smešten na 300 metara od plaže u mestu Hanioti na Halkidikiju. Poseduje bazen, sunčanu terasu sa ležaljkama i snek bar kraj bazena. Nudi smeštajne jedinice za samostalan boravak sa pogledom na bazen i na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Svi klimatizovani studiji imaju balkon i enterijer u zemljanim tonovima, opremljen nameštajem od tamnog drveta. Svaka smeštajna jedinica sadrži čajnu kuhinju sa frižiderom, pločama za kuvanje i električnim kuvalom. Pogodnosti uključuju sef, fen za kosu i TV sa satelitskim kanalima.

Dan možete započeti kontinentalnim doručkom, koji se svakog dana služi u trpezariji. U snek baru kraj bazena možete uživati u osvežavajućim pićima i ledenoj kafi. U restoranu u okviru objekta pripremaju se jela mediteranske kuhinje.

Smeštajni objekat Tropical nalazi se na 100 km od centra Soluna i na 80 km od Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija. Živopisno selo Afitos udaljeno je 19 km. Besplatan javni parking na raspolaganju je u okviru objekta.

Apartmani/sobe: 42 

Kategorizacija: 3*

Ishrana: dorucak i vecera – svedski sto

Tip smestaja: standard soba (3), superior soba (4)

Sajt hotela: http://hoteltropical.gr/

 

Galerija slika