HOTEL THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5*, KALITHEA

LOKACIJA: Sa pogledom na svoje prelepe vrtove i zaliv Toroneos, hotel Teophano Imperial Palace nudi ljubak bazen na samo nekoliko koraka od plaže Kalitea, kao i mnoštvo sadržaja za odmor.

Opustite se u svojoj udobnoj sobi i uživajte u pogledu sa svog privatnog balkona. Besplatan pristup bežičnom internetu na raspolaganju je u javnim prostorijama hotela.

Nudi dosta aktivnosti i za decu i za odrasle. Theophano Imperials Kids Club na raspolaganju je vašoj deci i nudi meni za decu i zabavu organizovanu od strane tima animatora.

Porodice i prijatelji mogu uživati u partiji tenisa na jednom od 6 teniskih terena, ili u partiji mini golfa. Ako želite da sagorite više energije, pridružite nam se u vodenom ili aerobiku na plaži.

Osim toga, u Theophano Imperial Palace hotelu na raspolaganju vam je i mnoštvo sportova na vodi, kao i profesionalni ronilački centar koji će vam pomoći da do maksimuma iskoristite fantastičnu lokaciju u Kalitei.

Broj smeštajnih jedinica: 173

Kategorizacija: 5*

Ishrana: dorucak i vecera – svedski sto

Tip smestaja: deluxe sobe (2), deluxe suite (4), anatoli club suite (3), grand suite sa privatnim bazenom (4), executive suite anatoli  (4), penthouse suite (4), imperial suite (6)

Dete do 2 godine boravi besplatno. Dec a mogu boraviti iskljucivo u deluxe suite-u i grand suite-u sa privatnim bazenom.

Deluxe sobe: namenjene iskljucivo za 2 osobe.

Deluxe suite: oko 60m2, imaju spavacu sobu i dnevni boravak (ili druga spavaca soba za decu), da kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tus kabinom), 2 SAT-TV-a, poklon dobrodoslice, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomocni lezaj).

Grand Pool suite: oko 60m2 sa terasom sa privatnim bazenom, imaju spavacu sobu i dnevnu sobu sa sofom, dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tus kabinom), poklon dobrodoslice, namenjene za 2-3 osobe.

Penthouse DeLuxe suite: oko 100m2, imaju glavnu spavacu sobu, jos jednu manju spavacu sobu, dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tus kabinom), dnevnu sobu sa sofom u okviru koje se nalazi i trpezarija, i veliku terasu, 2 SAT-TV-a, poklon dobrodoslice, aparat za kafu/caj, privatni batler na zahtev, namenje su za 2-4 osobe.

Imperial suite: oko 120m2, imaju glavnu spavacu sobu, dve manje spavace sobe, dnevni boravak, tri kupatila sa djakuzijem, terasu sa privatnim bazenom, SAT-TV u svakoj prostoriji, poklon dobrodoslice, namenjene su za najvise 6 osoba.

Anatoli Club suite: oko 45m2, imaju veliku spavacu sobu sa dnevnim boravkom, kupatilo sa djakuzijem, bastu sa privatnim bazenom koji dele sa jos jednim suitom, namenjene za 2 osobe, neke od suita mogu biti spojene vratima sa suitom pored.

Anatoli Executive suite: oko 90m2, imaju veliku spavacu sobu sa dnevnim boravkom, odvojeni garderober, jos jednu spavacu sobu, 2 kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tus kabinom), parno kupatilo (hamam), privatnu bastu sa privatnim bazenom koji dele sa jos jednom suitom, namenjene su za najvise 4 osobe, nekad od suita mogu biti spojene vratima sa suitom pored.

Sajt hotela: http://www.ghotels.gr/en/

  

Galerija slika