SANTA BEACH 4*, AGIA TRIADA

LOKACIJA: Ovaj hotel na obali mora smešten je pored plaže Galaksijas, obeležene Plavom zastavom. Nalazi se između naselja Nei Epivatesi Aja Triada, na 19 km od Soluna i na 9 km od aerodrome Solun Makedonija.

Sve sobe u hotelu Santa Beach kompletno su renovirane, a apartmani tipa “suite” imaju sopstvene balkone sa predivnim pogledom. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana i nudi TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Nepušačke sobe i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom dostupne su na zahtev.

Na raspolaganju su i otvoreni bazen sa snek barom kraj bazena, vinski bar Kassiopeia sa potpunom barskom uslugom, kao i gurmanski restoran Andromeda u kome se služe mediteranski i grčki specijaliteti i koji ima spektakularan pogled na more.

U hotelu se nalazi veliki poslovni i konferencijski centar koji uključuje sekretarske usluge, pristup internet i sale za bankete na otvorenom i zatvorenomza do 400 ljudi.

Hotel Santa Beach se nalazi na dobroj lokaciji, u blizini zabavnih parkova, bioskopa i mesta za noćni izlazak. Takođe, gosti imaju mogućnost za obilaske vinskih puteva severne Grčke, kupovinu ili vožnju do Svete Gore ili plaža Halkidikija.

Broj smeštajnih jedinica: 78 

 Ishrana: doručak (samoposluživanje – izbor više jela) ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Sajt hotela: http://www.santahotel.gr/

 

Galerija slika