HOTEL SANI VILLAS RESORT & SPA , HANIOTI

LOKACIJA: Sunny Villas Resort&Spa je luksuzn kompleks koji se nalazi na uzvisenju iznad Haniotija, na oko 850m udaljenosti od samog letovalista i oko 1200m od gradske plaze. Svaka vila ima sopstveni vrt sa garniturom za sedenje sa pogledom na istok, otvoreni bazen sa jacuzzi-jem i parking, kao I manju terasu na ulaz u vilu, sa zapadne strane.

Usluge uz doplatu: masaza, rent-a-car, dostava hrane iz pekare, prodavnice i restorana, organizacije vecere sa ili bez konobara, privatni kuvar, konobar, sobarica, najam motorne jahte ili jedrilice sa skiperom I posadom, kozmeticke usluge, organizovani shopping, ribarenje brodom, cuvanja dece, privatni trener za vezbanje, izleti, razgledanje i ekskurzije.

Sadrzaj: recepcia, 8 otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa slanom vodom, 2 saune, 10 jacuzzi-ja, teretana, SPA, loby bar, parking, WiFi internet, pokretni rostilj, suncobrani, lezaljke i peskiri na bazenu.

Sadrzaj sobe: kupatilo, masina za ves, kamin, opremljena kuhinja, klima-uredjaj, TV, terasa sa garniturom za sedenje.

Kategorizacija: turisticka

Tip smestaja: standard villa br. 2 -7 (4), spa villa br.8 (4), grande villa br.1 (6)

Sest vila (standard) od broja 2-7  su identicne i namenjene su za 2-4 osobe. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kaminom i LCD TV-om, opremljena kuhinja (frizider sa zamrzivacem, mikrotalasna, toster, grejac topple vode, masina za sudove) i WC sa masinom za ves, na prvom spratu se nalazi spavaca soba (francuski lezaj) sa velikim ormanom i TV-om, kuaptilo i terasa sa garniturom za sedenje I predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju i Atos. U potkrovlju sa kosim krovom i prozorom, prosecne visine 180cm, se nalaze 2 standardna lezaja, komoda za stvari i LCD TV. Vila je cca 85m2 i opremljena je sa klima uredjajem u svakoj sobi i potkrovlju.

Vila broj 1 (Grande) je najveca, namenjena za 2-6 osoba. Na prizemlju, pored dnevnog boravka sa kaminom i LCD TV-om I opremljene kuhinje (frizider sa zamrzivacem, mikrotalasna, toster, grejac topple vode, masina za sudove) I WC sa masinom za ves, nalazi se I velika spavaca soba (francuski lezaj) sa velikim ormanom I TV-om, drugo manje kupatilo I terasa sa garniturom za sedenje I predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju i Atos. U potkrovlju sa kosim krovom I prozorom, prosecne visine 180cm, se nalazi 2 standardna lezaja, komoda za stvari I LCD TV. Vila je cca 110m2 I opremljena je sa klima uredjajem u svakoj sobi potkrovlju.

Vila broj 8 (Spa) je namenjena za 2-4 osobe. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kaminom I LCD TV-om, opremljena kuhinja (frizider sa zamrzivacem, mikrotalasna, toster, grejac topple vode, masina za sudove) I WC sa masinom za ves, na prvom spratu se nalazi spavaca soba (francuski lezaj) sa velikim ormanom I TV-om, kupatilo I terasa sa garniturom za sedenje I predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju I Atos. Na prizemlju u dnevnoj sobi na sofi moze spavati jedna odrasla osoba I dete ili dvoje dece do 12 godina. U potkrovlju se nalazi mini SPA sa Jacuzzi-jem I saunom. Vila je cca 85m2 I opremljena je sa klima uredjajem  svakoj sobi I potkrovlju.

Sajt hotela:  http://www.sunnyvillashalkidiki.com/

 

Galerija slika