HOTEL SANI BEACH HOTEL & SPA 5*, SANI AREA

LOKACIJA: Hotel Sani Beach gleda na azurno plavo more oko rta Sani. Raspolaže bazenom u obliku lagune, spa centrom I restoranima internacionalne I grčke kuhinje.

Iz svih svetlih I prozračnih soba pruža se pogled na Egejsko more ili na predivno uređene vrtove. Sve sobe imaju sopstvenu terasu ili balkon I kupatilo opremljeno tušem sa efektom kiše. Pogodnosti u sobama obuhvataju flat-screen TV, mini-bar I klima-uređaj.

Restoran Poseidon nudi kulinarski doživljaj za celu porodicu, uz tematski švedski sto svake večeri. Raznovrsna grčka I mediteranska jela služe se u restoranu Veranda.Ovaj restoran sa pogledom na Egejsko more poseduje kuhinju otvorenog tipa.

Gosti mogu lako stići do peščane plaže Busulas, koja je duga 7 km I okružena borovima. Plaža je označena Plavom zastavicom EU, a plitka I čista voda idealna je za decu I ljubitelje gnjuranja.

Hotel i spa Sani Beach nalazi se na izvanrednoj lokaciji na rtu. Gosti mogu uživati u sportovima na vodi, igrati tenis ili istraživati mediteranski kraj olik na brdskim biciklima.

Broj smeštajnih jedinica: 380

Kategorizacija: 5*

Ishrana: samoposluzivanje (svedski sto)

Tip smestaja: economy soba (2), standard soba, pogled basta (2), standard soba, pogled more (2), junior suite, pogled basta (4), junior suite, pogled more (4), panorama junior suite (4), family soba, pogled basta (4), family soba, pogled more (4), family suite A (5), family suite B (5), family suite A, pogled more, izlaz na plazu (5), family suite B, pogled more, izlaz na plazu (5), jednokrevetna soba, pogled basta (1+beba+dete), jednokrevetna soba, pogled more (1+beba+dete)

Standardne sobe: oko 25m2, sastoje se iz spavace sobe sa sofom, sa terasama koje gledaju na more ili na bastu. Primaju 2-3 osobe.

Family soba: oko 50m2, sastoje se iz dve povezane sobe, I namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more ili na bastu.

Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaca soba sa pogledom na more ili na bazen. Primaju 2-4 osobe.

Junior suite sea front: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaca soba sa izlazom na more I terasom (bastom) opremljenom lezaljkama. Primaju 2-4 osobe.

Suite: oko 50m2, sa odvojenom spavacom sobom I dnevnim boravkom sa sofom na razvlacenje, namenjena za 2-4 osobe.

Sajt hotela: http://www.sani-resort.com/en_GB

 

Galerija slika