HOTEL SANI BEACH CLUB & SPA 5*, SANI AREA

LOKACIJA: Smešten u zelenom zalivu Kasandre, Sani Beach Club ima 5 zvezdica I gleda na Egejsko more. Nudi privatnu plažu I bazen.Poseduje 3 restorana, spa centar I teniske terene.

Sve sobe su klimatizovane I imaju namešten balkon ili popločano dvorište sa pogledom na more ili vrt. Sve sobe sadrže mini-bar I deo za sedenje sa satelitskom televizijom i DVD plejerom.

Restoran Olympos nudi doručak na bazi švedskog stola I večeru, dok se u restoranu Ouzerie služi tradicionalna grčka hrana. Gosti mogu slušati muziku uživo I popiti piće u baru na plaži.

Nastupi koji se održavaju u Vrtnom teatru besplatni su za sve goste.Tu su I bioskop I diskoteka. Mlađim gostima su na raspolaganju 3 dečja kluba I plitki bazen pod nadzorom.

Club Spa nudi aroma terapiju I obuhvata parno kupatilo. U okviru objekta takođe su na raspolaganju teretana, jedrenje na dasci I fudbal.

Beach Club Sani je udaljen 80 km od aerodrome Solun. Besplatan privatni parking se nalazi u okviru objekta.

Broj smeštajnih jedinica: 205                     

Tip smestaja: standard soba pogled vrt (3), deluxe soba, pogled vrt, privatna basta (3), standard soba, sprat, pogled more (3), standard soba, prizemlje, pogled more (3), deluxe soba, pogled more, privatna basta (3), deluxe soba, direktni pogled more, privatna basta (3), junior suite, pogled more, privatna basta (4), junior suite, pogled more, privatni bazen (4), family bungalow (6), jednokrevetna soba pogled vrt (1+beba+dete), jednokrevetna soba pogled more (1+beba+dete)

Bungalovi: oko 34m2, sastoje se iz spavace sobe sa sofom, private terase sa namestajem od bambusa I gledaju na more. Primaju 2-3 osobe.

Deluxe sobe: oko 34m2, sastoje se iz spavace sobe sa sofom, private terase sa namestajem od bambusa, gledaju na more I nalaze se na gornjem spratu. Namenjene su za 2 odraslih I 2 dece.

Deluxe sobe sa privatnom bastom: oko 34m2, sastoje se iz spavace sobe sa sofom, private baste sa namestajem od bambusa I gledaju na more. Primaju 2-4 osobe.

Deluxe family soba: oko 68m2, sastoje se iz dve povezane sobe I namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more.

Junior suite: oko 37m2, kombinovana dnevno-spavaca soba sa sofom na razvlacenje sa pogledom na more I privatnim bazenom, za 2-4 osobe.

Dete do 2 godine, boravi besplatno, krevetac najaviti blagovremeno. Gosti koji borave na bazi polupansion usluge mogu obedovati u 11 restorana koji se nalaze u odmaralistu.

Sajt hotela: http://www.sani-resort.com/en_GB

 

Galerija slika