HOTEL REMA 3*, VOURVOUROU

LOKACIJA: Hotel Rema je okružen velikim vrtom i nalazi se na par metara od čuvene plaže u mestu Vurvuru. Poseduje bazen i restoran. U ponudi su klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom, odakle se pruža pogled na bujno zelenilo ili na planine Halkidikija.

Sve sobe u hotelu Rema imaju TV i frižider. U svakoj sobi se nalazi sopstveno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom.

ISHRANA: Doručak na bazi švedskog stola služi se u restoranu sa pogledom na bazen i na more. Lagani obroci i pića poslužuju se u baru pored bazena do kasno uveče.

Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje ili koristiti teretanu u okviru objekta. U bašti se nalazi igralište.

Mesto Ormos Panagijas odakle brodovi polaze na krstarenje do Svete gore udaljeno je 8 km, a osoblje recepcije može vam rezervisati karte. Primorsko mesto Nikiti udaljeno je 15 km. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.

Broj smeštajnih jedinica: 42 

 Kategorizacija: 3*

Tip smestaja:  Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom/2 Zasebna Kreveta – Ova klimatizovana soba se nalazi na nekoliko metara od plaže. Nudi besplatan bežični internet i balkon sa pogledom na bujno zelenilo ili planine na Halkidikiju. Obuhvata TV i frižider, Trokrevetna Soba – Smeštena na nekoliko metara od plaže, ova klimatizovana soba nudi besplatan bežični internet i balkon sa pogledom na bujno zelenilo ili na planine Halkidikija. Takođe sadrži TV i frižider,  Četvorokrevetna Soba – Smeštena na nekoliko metara od plaže, ova klimatizovana soba nudi besplatan bežični internet i balkon sa pogledom na bujno zelenilo ili na planine Halkidikija. Takođe sadrži TV i frižider.

 

Galerija slika