HOTEL RAHONI CRONWELL PARK 5*, NEA SKIONI

LOKACIJA: Hotel Rahoni Cronwell Park se nalazi u mestu Nea Skioni na Halkidikiju, na pešačkoj udaljenosti od plaže. U ponudi ima krovni bar sa pogledom na more i bazen sa terasom za sunčanje.

Sobe sadrže king-sajz krevete i moderna kupatila. Sve sobe imaju besplatan bežični internet, klima-uređaj sa mogućnošću podešavanja temperature, TV sa kablovskim i satelitskim kanalima i sef. Sa sopstvenih balkona pruža se pogled na more ili šumu.

Restoran Skioni nudi jela evropske i mediteranske kuhinje i menije za decu. U pićima, čaju ili kafi možete uživati u baru u lobiju, koji radi 24 sata dnevno. Svakog dana su vam na raspolaganju popodnevni čaj i domaći kolači. Pića i lagani obroci služe se pod vedrim nebom u krovnom baru Panorama. Tokom večere na bazi švedskog stola možete posmatrati kuvanje pred publikom.

Spa centar obuhvata hidromasažni bazen, 4 tipa sauna i infracrveni salon. Teretana na otvorenom je idealna za vežbanje jer je pod hladovinom borovog drveća. Možete se baviti akvabikom, igrati odbojku na plaži ili pohađati časove plesa. U ponudi su i animatorski programi za decu.

Osoblje hotela će vam rado pomoći oko organizacije izleta do najinteresantnijih mesta u Grčkoj. Na raspolaganju vam je besplatna usluga prevoza hotelskim autobusom do bara na plaži Rahoni Cronwell. U okviru objekta se nalazi besplatan privatni parking. Termalna kupatila u Aja Paraskevi udaljena su oko 8 km.

 Broj smeštajnih jedinica: 20 .

Kategorizacija: 5*

Ishrana: hotel poseduje 2 restorana, jedan sa a la carte mediteranskom ponudom hrane.

Tip smestaja: superior soba (4), deluxe soba (4), luxury suite (4)

Minimum 7 dana boravka.

 Sajt hotela: http://www.rahoni.gr/

 

Galerija slika