HOTEL PORTO CARRAS MELITON 5*, NEOS MARMARAS

LOKACIJA: Hotel Porto Carras Meliton smešten je uz 9 km dugu peščanu plažu, u prirodnom okruženju koje se prostire na 1.763 hektara. Nudi izvrsnu kuhinju, spa centar sa barom u bazenu i teren za golf sa 18 rupa. U jutarnjim satima priprema se sertifikovani grčki doručak.

Luksuzne sobe su dizajnirane tako da gosti mogu uživati u okruženju. Svaka soba ima sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, na marinu ili na teren za golf.

Hotelski talasoterapijski i spa centar nagrađen je 6 puta od strane časopisa Conde Nast Traveller. Za tretmane u spa centru koriste se proizvodi Penovia i Ligne St Barth. Ponuda obuhvata zatvoreni bazen sa morskom vodom, talasoterapijski bazen, bazen sa vodom visokog saliniteta, 6 hidromasažnih kada i plutajući bar u bazenu.

Ishrana: Doručak uključuje kolačiće sa bademom iz Neos Marmarasa, tradicionalne zemičke iz Soluna, goveđe kobasice, domaću svinjetinu i lokalni sir. Gastronomska ponuda obuhvata 3 restorana, kao i ugostiteljske objekte sa ležernijim ambijentom pored marine. Za decu su obezbeđeni posebni meniji. U živoj muzici možete uživati kasnije tokom večeri u baru.

Na plaži označenoj Plavom zastavicom možete se baviti raznovrsnim aktivnostima, kao što su plivanje, gnjuranje, ronjenje sa bocom, skijanje na vodi, jedrenje, vožnja kanua i jedrenje na dasci.

Ovom hotelu je dodeljena ekološka nagrada Zeleni ključ. U okviru objekta na raspolaganju su vam butici, mini-market i prodavnica poklona. Hotel poseduje dečiji mini-klub i klub za tinejdžere.

Broj smeštajnih jedinica: 480 

 Kategorizacija: 5*

Tip smestaja: Jednokrevetna Soba sa Pogledom na More ili na Marinu – Prostrana soba, uređena u savremenom stilu, sa mermernim kupatilom i nameštenim balkonom s pogledom na more, Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom sa Pogledom na Golf Teren – Velika soba uređena u modernom stilu sa kupatilom u mermeru i nameštenim balkonom sa pogledom na teren za golf,  Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom i Pogledom na More ili na Marinu – Velika soba uređena u modernom stilu sa kupatilom u mermeru i nameštenim balkonom sa pogledom na more, Porodična Soba sa Pogledom na Golf Teren (2 Odrasle Osobe + 2 Deteta) – Lepo uređene sobe sadrže zaseban dnevni boravak, mermerno kupatilo sa kadom i sopstveni balkon sa pogledom na golf teren, Junior Apartman sa Pogledom na More ili na Marinu – Veliki apartmani tipa “suite” sadrži dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, mermerno kupatilo sa kadom i privatni balkon sa divnim pogledom na more, Junior Apartman s Pogledom na Golf Teren – Ovaj ukusno uređen junior apartman sadrži mermerno kupatilo sa kadom i sopstveni balkon sa pogledom na golf teren,  Executive Apartman tipa “Suite” sa Pogledom na More ili na Marinu (2 Odrasle Osobe + 2 Deteta) – Elegantno opremljeni apartmani tipa “suite” sadrže mermerno kupatilo sa spa kadom, dnevni boravak i sopstveni balkon sa divnim pogledom na more, Luksuzni Apartman tipa “Suite” sa Pogledom na More ili na Marinu (2 Odrasle Osobe + 2 Deteta)Ukusno uređen, veliki apartman tipa “suite” sadrži mermerno kupatilo sa spa kadom (pojedini sa tuš kabinom), prostran dnevni boravak i sopstvenu terasu sa veličanstvenim pogledom na more, Grand Apartman tipa “Suite” sa Pogledom na Golf Teren (2 Odrasle Osobe + 4 Deteta) – Ovaj elegantno uređeni apartman tipa “suite” ima 2 spavaće sobe. Sadrži mermerno kupatilo sa hidromasažnom kadom, moderan prostor za sedenje i dodatni toalet.

Galerija slika