HOTEL PORTES BEACH 4*, NEA POTIDEA

LOKACIJA: Hotel Portes Beach, smešten je na samoj plaži, ima sjajan pogled na duboko, plavo more I nudi usluge smeštaja sa 4 zvezdice u živopisnom naselju Nea Potidea na Halkidikiju.

Hotel Portes Beach ima 193 ukusno uređene sobe, elegantne, prostrane I kompletno opremljene. Sve sobe uključuju klima-uređaj, sopstveno kupatilo sa fenom, frižider, TV, sef I balkon ili verandu.

Veliki izbor sadržaja za slobodno vreme uključuje bazen sa ligeštulima I suncobranima, bazenski bar, diskoteku, fitnescentar, igralište I dečiji klub.

U gurmanskom restoranu hotela Portes Beach posetioci mogu uživati u ukusnim jelima koje priprema glavni kuvar. Restorani hotela služe I jela tradicionalne grčke I internacionalne kuhinje, pripremljena od visoko kvalitetnih namirnica.

Nea Potidea je živopisno naselje smešteno na spoju kopna I poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na oko 60km od Soluna. Ovo je jedno od popularnijih turističkih odredišta, jer ima prelepe plaže, čisto more, bujnu vegetaciju I puno mesta za noćni izlazak duž plaže.

Broj smeštajnih jedinica: 183

Kategorizacija: 4*

Ishrana: samoposluzivanje (svedski sto)

Tip smestaja: economy soba (4 osobe), standard soba (4 osobe)

Dete do 2 godine boravi besplatno, bebi krevetac najaviti blagovremeno.

Standardne sobe: oko 25m2, za 2-4 osobe (dva kreveta I pomocni), neke imaju I pogled na more.

Sajt hotela: http://www.portesbeach.com/hotel-halkidiki/

 

Galerija slika