HOTEL POMEGRANATE SPA HOTEL 5*, NEA POTIDEA

LOKACIJA: Spa hotel Pomegranate ima 5 zvezdica i nalazi se u primorskom mestu Nea Potidea. U ponudi ima otvoreni bazen, privatnu plažu i spa centar sa saunom, parnim kupatilom i izborom tretmana. Jedinstveno uređene sobe uključuju balkon sa pogledom na vrt ili na more.

Sve sobe imaju elegantan enterijer i opremljene su klima-uređajem, satelitskom televizijom, DVD-plejerom i mini-barom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Moderna kupatila sadrže bade-mantile, papuče, vagu i fen za kosu.

U hotelskim restoranima možete uživati u tradicionalnim grčkim i mediteranskim jelima. U raznovrsnim barovima spa hotela Pomegranate služe se kokteli, osvežavajuća pića i kafa. Na raspolaganju vam je i posluga u sobi.

Sportski sadržaji i aktivnosti obuhvataju fitnes centar, teniski teren, odbojku na plaži i bilijar. Najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečjem bazenu i na igralištu ili učestvovati u aktivnostima dečjeg kluba.

Spa hotel Pomegranate takođe nudi privatni parking. Smešten je na 1 km od centra mesta i na 5 km od grada Nea Mudanija. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija udaljen je 55 km. Prevoz od/do aerodroma može se organizovati na zahtev i uz doplatu.

Broj smeštajnih jedinica: 172

Kategorizacija: 5*

Ishrana: polupansion (svedski sto, samoposluzivanje)

Tip smestaja: elegant soba pogled basta (3 osobe), elegant soba pogled more (3 osobe), junior suite (4 osobe), standard suite (4 osobe).

Deca do 2 godine borave besplatno, bebi krevetac najaviti blagovremeno.

Doplata za jednokrevetnu sobu: cena po osobi elegant sobe +80%

Sajt hotela:  http://pomegranatespahotel.com/

 

Galerija slika