HOTEL PALLINI BEACH 4*, KALITHEA

LOKACIJA: Hotel Pallini Beach smešten je na idiličnoj lokaciji uz plažu i nudi impresivan zatvoreni bazen kao i veliki bazen sa morskom vodom. Razni sportski sadržaji i ugostiteljski objekti na raspolaganju su u okviru hotela.

Sve sobe su klimatizovane i imaju TV, frižider i sef. Neke sobe uključuju i udobno namešteni dnevni boravak. Sve smeštajne jedinice imaju balkone ili terase sa pogledom na more, na bazen ili na vrt.

Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola služe se u glavnom restoranu. Bar Sunflowers nudi osveženja i koktele, a u baru na plaži Albatros služe se tradicionalni grčki specijaliteti i uzo. Taverna Akrogiali otvorena je celog dana i nudi jela grčke kuhinje, uključujući svežu ribu i morske plodove.

Na bazenu su na raspolaganju besplatni suncobrani i ležaljke. Zatvoreni bazen odličan je za plivanje tokom dana. U večernjim časovima on postaje noćna atrakcija sa dinamičnim barom i diskotekom.

Tokom leta, hotel organizuje posebne večeri, uključujući grčke, riblje i večeri roštilja. Hotelski tim za animaciju organizuje aktivnosti posebno namenjene mlađim gostima.

Direktno preko puta ovog kompleksa za odmor nalazi se tržni centar Macedonian Sun sa svojom picerijom, tavernom i baštenskom pivnicom. Dinamični gradić Kalitea udaljen je samo 2 km od hotela.

Broj smeštajnih jedinica: 484

Kategorizacija: 4*

Ishrana: dorucak i vecera – svedski sto

Tip smestaja: standard soba bocni pogled more (3), standard soba, bungalov, III ili IV red (4), standard soba, bungalov II red (4), standard soba, bungalov I red (4), suite bocni pogled more (4), suite pogled more (4), jednokrevetna soba

Dete do 2 godine boravi besplatno, bebi krevetac najaviti blagovremeno. Ukoliko u sobi boravi jedna odrasla osoba I dete do 12 godina, dete placa 70% osnovne cene.

Standardne sobe: oko 25m2, prostrane I udobne sa pogledom na more bocno, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna I pomocni lezaj)

Bungalovi: nalaze se na plaza, u prvom, drugom, trecem ili cetvrtom redu od plaze, imaju privatnu bastu idealnu za decu I cajnu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe.

Suite: sastoje se iz spavace sobe I dnevnog boravka sa dve sofe, imaju pogled na more (direktno ili bocno) I namenjeni su za 2-4 osobe.

Sajt hotela: http://www.ghotels.gr/en/

Galerija slika