HOTEL OSTRIA SIDE 4*, HANIOTI

LOKACIJA: Hotel Ostria Sea Side udaljen je samo 10 metara od peščane plaže u Haniotiju. Poseduje otvoreni bazen i restoran u kome se služe jela grčke i internacionalne kuhinje. U ponudi je elegantan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i nameštenim balkonom sa pogledom na Egejsko more.

Sve smeštajne jedinice u hotelu Ostria moderno su uređene u neutralnim tonovima i imaju flat-screen TV i klima-uređaj. Trpezarija je opremljena frižiderom i električnim kuvalom. Moderno uređena kupatila sadrže tuš i fen za kosu.

Sveže ceđeni sokovi i kafa služe se u baru sa pogledom na more. À-la-carte restoran nudi lagane obroke, osvežavajuće salate i poslastice. Nakon zalaska sunca, gosti mogu uživati u koktelima i slušati opuštajuću muziku.

Sadržaji za zabavu obuhvataju igraonicu. Na plaži možete koristiti besplatne suncobrane i ležaljke.

Do prodavnica ima 15 metara. Centar mesta je udaljen samo 100 metara od objekta. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija nalazi se na 90 km.

Broj smeštajnih jedinica: 32

Kategorizacija: 4*

Ishrana: dorucak – svedski sto

Tip smestaja: dvokrevetna soba sa bracnim krevetom i pogledom na more, trokrevetna soba s bocnim pogledom na more (2 odrasle osobe + 1 dete), trokrevetna soba s bocnim pogledom na more, porodicna soba s bocnim pogledom na more (2 odrasle osobe + 2 deteta), porodicna soba s bocnim pogledom na more, apartman tipa “suite” s pogledom na more.

 

Galerija slika