HOTEL OLYMPUS MEDITERRANEAN 4*, LITOHORO

LOKACIJA: Ovaj predivan hotel nalazi se na mirnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od glavnog trga u mestu Litohoro. U ponudi ima prelepo uređene sobe i zajedničke prostorije, kao i spa sadržaje.

Hotel Mediterranean Olympus nudi vam izvanredan ambijent tokom vašeg boravka u Litohoru, spajajući glamur starog sveta sa modernism sadržajima. Svaka soba je pažljivo uređena sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima i vašoj udobnosti.

Uživajte u elegantnim detaljima i opuštajućem ambijentu dok se divite prelepom pogledu na Litohoro sa vašeg prostranog balkona. Tokom hladnijih meseci, možete se ogrejati kraj  kamina u sobi.

Dan možete započeti raskošnim doručkom na bazi švedskog stola, koji se služi u sofisticiranom ambijentu hotelskog restorana. Tokom celog boravak možete koristiti besplatan bežični internet i besplatan parking.

Ovaj prelep hotel nalazi se na nekoliko koraka od raznih restorana i prodavnica u Litohoru. Objekat je smešten na pešačkoj udaljenosti od raznih pešačkih staza na planini Olimp.

Nakon dana provedenog u obilasku ili pešačenju, opustite se u prelepom hotelskom spa centru. Možete se takođe okupati u bazenu ili uživati u sauni.

Broj smeštajnih jedinica: 23

 Ishrana: dorucak i vecera (svedski sto)

Kategorizacija: 4*

Tip smestaja: standard sobe (3 osobe) i jednokrevetna soba

Sajt hotela: http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=3

 

Galerija slika