ZIMOVANJE 2019. / 2020.
SKIJANJE NA  J A H O R I N I
Hotel „NEBOJŠA“ ***

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Hotel„NEBOJŠA“*** smešten je na najsunčanijem delu planine Jahorine,
pored ski staze na koju se pruža veličanstven pogled iz hotelske zimske bašte .Ovaj moderan, porodični hotel, svoje goste toplo docekujekomfornošću i gostoprimstvom ,a svim ljubiteljima skijanja i zimskih sportova na Jahorini,pružiće pravi ugođaj i prijatan odmor.

 

Hotel „NEBOJŠA“ ***

Porodični hotel koji se nalazi na najsunčanijem delu planine Jahorine, na 1600m nadmorske visine.

Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Udobni ambijent restorana kapaciteta je 80 mesta, idealno je za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje.

Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova "mala oaza", gde se gosti prepuštaju čarima planinske lepotice.

Staza i lift za početnike nalaze se odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja, gostima su u svakom trenutku na raspolaganju.

Direktno ispred hotela nalazi se parking. Sauna i salon za masažu samo su neki od dodatnih sadržaja i usluga hotela.

Cenovnik HOTEL NEBOJŠA JAHORINA

HOTEL NEBOJŠA JAHORINA cenovnik
  • U cenu nije uračunata BTO (boravišna taksa) u iznosu od 1.27 eur po osobi/danu, deca do 12 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse, osiguranje se naplaćuje 0.25 eur dnevno.
  • Za decu do 6 godina, ako koriste ležaj roditelja, boravak je GRATIS. Ukoliko deca do 6 god. koriste poseban ležaj, plaćaju 50% od redovne cene.
  • Deca od 6 do 12 godina, imaju popust 50% (za  korišćenje posebnog ležaja)
  • Dnevni boravak je 67 eur – za DVE OSOBE
  • Ski lift hotela “NEBOJŠA” – dnevna karta je 00 KM
  • Popust na treći, četvrti i peti ležaj 20% (u višekrevetnim sobama, trokrevetnim, četvorokrevetnim i  porodičnim sobama)
  • Korišćenje saune je uključeno u cenu.
  • Ukoliko se dvokrevetna soba koristi kao jednokrevetna, cena se uvećava za 50% od osnovne.

  NAPOMENA:

  • Švedski sto se postavlja za 15 odraslih osoba i više.
  • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.
  • Prevremeni odlazak: Ukoliko dođe do prevremenog odlaska (osim izuzetaka, bolesti i sl.), obračunava se 50% od pune cene, do datuma završetka rezervacije. Hotel ne uzima u obzir loše vreme, nedostatak snega  ili slične situacije, kao opravdan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.
  • USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS
  • NAČINI PLAĆANJA : Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polasku na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

  Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun KompasTourism&Travel ili d) platnim karticama (Visa, Maste,, Maestro i Dina).

  Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju po Ugovoru o Garanciji  putovanja broj M0047/2019 od 14.06.2019.god.Anex ugovor br.1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.)zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU“YUTA“,Polisa broj 30000013162 od 12.06.2019.Anex ugovor 1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.)Akcionarskog društva za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

  Cenovnik  br. 1 od 09.10.2019.

  Evidencija programa br. 21 / Jahorina 

  PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIM