HOTEL NAIAS 3*, HANIOTI

LOKACIJA: Hotel Naias se nalazi kraj plaže u Haniotiju i nudi smeštaj za samostalan boravak i 2 bazena smeštena u bujnim vrtovima. Sadržaji uključuju restoran-bar na plaži i dečje igralište.

Smeštaj u hotelu Naias je ukusno uređen i prostran. Svi studiji i apartmani su klimatizovani i sadrže čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice imaju pogled na more ili bujni vrt.

Bogat doručak na bazi švedskog stola se služi svakodnevno u restoranu hotela Naias. Tokom dana, možete uživati u laganim obrocima i piću u restoran-baru na plaži. Raznovrsni kokteli su vam na raspolaganju u baru kraj bazena.

Deca mogu da koriste sopstveni bazen, dok odrasli mogu da uživaju u laganom plivanju u većem bazenu.

Ispred samog hotela, na lepoj plaži, pronaći ćete sve sportove na vodi koji vas zanimaju. Centar Haniotija je na samo 200 metara od hotela Naias i u njemu se nalazi obilje restorana i živahnih mesta za izlaske.

Apartmani/sobe: 65 

Kategorizacija: 3*

Ishrana: dorucak – svedski sto

 Tip smestaja: studio (4), apartman (5)

Deca do 2 godine borave besplatno.

Minimalan broj osoba koje placaju punu cenu: studio 2 osobe, apartman 3 osobe.

 Studiji: sastoje se iz jedne prostorije u kojoj se nalazi cajna kuhinja, dela za spavanje, kupatila i terase sa garniturom za sedenje, namenjeni su za najvise 2-4 osobe (dva standardna lezaja i sofa)

Apartmani: veoma prostrani, sastoje se iz spavace i dnevne sobe sa dve sofe na razvlacenje, opremljene kuhinje, kupatila, balkona ili terase. Moguce je smestiti i do 5 osoba.

 Sajt hotela:  http://www.naiashotel.gr/frontend/index.php

 

Galerija slika