HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE 5*, PARALIA KATERINIS

LOKACIJA: Hotel sa 5 zvezdica Mediterranean Village smešten je na predivnoj lokaciji kraj plaže u Pijeriji. Poseduje spa centar, veliki bazen I fitness centar.

Hotel Mediterranean Village nudi  176 smeštajnih jedinica, uključujući apartmane tipa “suite” sa sopstvenim bazenima. Pogodnosti u svim dobro opremljenim smeštajnim jedinicama obuhvataju LCD TV I balkon sa pogledom na more.

U hotelskom restoranu možete probati raznovrsna mediteranska jela, pripremljena od svežih proizvoda I lokalnog začinskog bilja. U salonskom baru služe se pića i kafe.Svakodnevnu kupovinu možete obavljati u mini-marketu.

Spa centar Venus sadrži saunu, hamam i zatvoreni  bazen sa toplom vodom i hidromasažom. Ulaz u spa centar je besplatan.Na plaži i otvorenom bazenu možete besplatno koristiti ležaljke i suncobrane.

Tokom toplijih meseci, na plaži vam je na raspolaganju centar za sportive na vodi. Aktivnosti uključuju vožnju skutera i kanua.

Okolina hotela pruža mogućnosti za dnevnu i noćnu zabavu.Tokom dana se možete opustiti na plaži ili uživati u laganim šetnjama pored turističkih prodavnica. Raznovrsna ponuda barova i restorana u večernjim satima zadovoljiće ukuse svih gostiju.

Brojsmeštajnihjedinica: 176

 Ishrana:  samoposluzivanje (svedskisto)

Standard soba: komforna, modern uredjena, namenjena za 2-3 osobe  (dva standardna i pomocni lezaj)

Superior soba: komfornije i luksuznije od standardnih, namenjene za 2-4 osobe (2 standardna i 2 pomocna lezaja)

Suite: sastoje se iz spavace sobe, dnevnog boravka i velike verande, namenjene za 2-4 osobe (dva standardna i dva pomocna lezaja)

Sajt hotela: http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2

 

Galerija slika