HOTEL MACEDONIAN SUN 3*, KALITHEA

LOKACIJA: Hotel sa nalazi na vrhu brda, među prelepim živim baštama, okružen planinama sa zimzelenom vegetacijom i na samo 5 minuta hoda od mora. Zahvaljujući odličnom položaju svoje zgrade, iz hotela se pruža panoramski pogled na more, nalazi se među baštama sa grmovima ruža u cvatu. Spokoj imanja sa njegovim stazama koje se prepliću, malim vodopadima i tradicionalnom arhitekturom, sigurno su dobar alternatia i predlog za putnike koji traže mir.

U hotelu ima nekoliko restorana koji služe veliki izbor jela različitih kuhinja. Tu je otvoreni bazen, a za one koji više vole da plivaju u kristalno bistroj mediteranskoj vodi plaža nije daleko. Palme i lepo negovana okolina daju egzotičnu lepotu već zapanjujuće lepom okruženju.

Hotel se nalazi na 2 km od lepog grada Kalitea, koja je središte letnje zabave, šopinga i “klabinga” na poloustrvu Kasandra. Ovo ga čini idealnom destinacijom za ljude svih uzrasta.

Broj smeštajnih jedinica: 128

Kategorizacija: 3*

Ishrana: dorucak I vecera – svedski sto

Tip smestaja: standard soba (3), suite (4), jednokrevetna soba

WiFi se doplacuje.

Standardne sobe: oko 22m2, gledaju na more ili na bastu, I namenjene su za 2-3 osobe (neke I do 4 osobe – dva kreveta I pomocni lezaj)

Suite: prostranije, sa odvojenim dnevnim boravkom sa sofom na razvlacenje I spavacom sobom, namenjene za 2-4 osobe.

Sajt hotela: http://www.ghotels.gr/en/

 

Galerija slika