ZIMOVANJE – KOPAONIK 2020 / 2021

„Hotel Junior“***- Brzeće

HOTELSKI SMEŠTAJ – SOPSTVENI PREVOZ

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

“Hotel Junior” se nalazi na Kopaoniku, u turističkom centru Brzeće, na idealnoj nadmorskoj visini od 1070 m. Od Beograda je udaljen 270 km, a od Novog Sada nepunih 370 km. Nalazi se na posedu površine 8 hektara, uz samu ski stazu, nedaleko od gondole koja se uskoro otvara, a od centra Kopaonika je na 18 km. Redovna autobuska linija iz Novog Sada vozi direktno do Kopaonika i staje ispred hotela. U ponudi su spa centar i brojni sportski sadržaji. 

“Hotel Junior”*** sadrži 71 sobu i 7 apartmana različitih kategorija. Sve sobe i apartmani u hotelu Junior uključuju frižider, satelitsku televiziju i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine suite jedinice takođe sadrže čajnu kuhinju, hidromasažnu kadu i saunu. Smeštajne jedinice su udobne i elegantno uređene.  Glavni hotelski restoran “Four seasons” kapaciteta je do 300 osoba, dok se u A la carte restoranu  “Kitchen & bar”, kapaciteta do 115 osoba, služe se lokalni specijaliteti. Spa centar u hotelu sadrži: mali relaksacioni bazen 2x4m, saunu, 2 đakuzija, hamam tuševe, sobu za relaksaciju sa masažom i svlačionicu sa ormarićem, bade mantilom, papučama i peškirom, a fitness centar je sa savremenim spravama za vežbanje.

Za sve ljubitelje skijanja, hotel ima sopstvenu ski stazu (plavu) za početnike, 400m dužine , kao i ski školu za najmlađe, zatim stazu za snow tubing i kompletan ski servis. Za rekreaciju tu su i teniski tereni sa akrilnom podlogom, tereni za košarku, odbojku i rukomet, teren za mali fudbal sa veštačkom travom, veliki fudbalski teren sa prirodnom travom i 2 terena sa veštačkom travom. Hotel poseduje i moderan biznis centar sa konferencijskom salom kapaciteta do 200 sedećih mesta i 2 sale za sastanke koje mogu da prime od 50-60 osoba. U prostranom hotelskom foajeu nalaze se otvoreni kamin i bar. Ponuda hotela takođe obuhvata diskoteku, bilijar salu, mini market, menjačnica i dečija igraonica  Hotel ima sopstveni parking sa video nadzorom i obezbeđenje.

Cena uključuje:

 • Smeštaj po danu na bazi noćenja sa polupansionom (HB) – doručak i večera na bazi švedskog stola (u slučaju promene situacije zbog virusa COVID 19 – pansionski obroci se služe po principu set menija) za određeni broj osoba, u sobi koju izaberete.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe besplatno- ako koristi zajednički ležaj
 • Drugo dete 0-6 godina i dete 7-11 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po danu.

CENA UKLJUČUJE:

 • Najam apartmana po danu

DOPLATA ZA OBROKE:

 • Doručak 300 rsd za odrasle / 150 rsd za decu 7-11 god
 • Večera 500 rsd za odrasle / 250 rsd za decu 7-11 god

CENA UKLJUČUJE:

 • Cenu po sobi po noćI. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto (u slučaju promene situacije zbog virusa COVID 19 – set meni),za određeni broj osoba, u sobi koju izaberete, a sve u zavisnosti od kolone koju posmatrate.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po danu.

DODATNE INFORMACIJE ZA SVE CENOVNIKE:

POKLON OD HOTELA:

 • Osiguranje
 • Hotelski parking (u zavisnosti od raspoloživih 70 parking mesta koje hotel poseduje)
 • Besplatni Wi-Fi u hotelu
 • Korišćenje skijašnice
 • Animacija za decu u popodnevnim satima

MOGUĆE DOPLATE:

 • Ski bus do centra Kopaonika
 • Ski škola (o aktuelnim ponudama možete se informisati na našem site- u)
 • Ski pass za ski stazu Junior (400m duga za decu i početnike) ski instruktori i ski oprema
 • Spa centar: bazen 2×4 m, sauna, Jacuzzi, hamam tuševi
 • Teretana
 • Ostali sadržaji za zabavu: bilijar, stoni fudbal, ping pong, stoni hokej, stoni tenis

CENE NE UKLJUČUJU:

 • Boravišnu taksu po ceni od: deca od 7 do 15 godina 50 RSD, a preko 15 godina 100 RSD, po danu, deca do 7 godina oslobođena su plaćanja boravišne takse

NAPOMENE:

 • Boravišna taksa je sklona promenama po odluci Opštinske uprave. U slučaju promene hotel će informisati klijenta i zatražiti doplatu razlike u skladu sa promenama.
 • Hotel će postupati u skladu sa svim merama i preporukama propisanim od Vlade RS vezane za COVID-19, a gosti su u obavezi da se ponašaju u skladu istim. U slučaju odluke Vlade RS o restriktivnijim merama, hotelijer zadržava pravo izmena u načinu pružanja usluga u svemu prema odluci.
 • Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom potrebno je da dostavite registracione tabice i tip i marku vozila.

USLOVI OTKAZA:

Otkaz može biti dostavljen u pisanoj formi samo na e-mail: info@junior-kopaonik.com .

Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu smeštaja ili paketa, i to:

5% ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže do 45 dana pre početka putovanja

10 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 44 do 30 dana pre početka usluge

20 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 29 do 20 dana pre početka usluge

40 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 19 do 15 dana pre početka usluge

80 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 14 do 10 dana pre početka usluge

90 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 9 do 6 dana pre početka usluge

100 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže 5 do 0 dana pre početka usluge ili u slučaju da se gost ne pojavi u dogovorenom terminu.

Ukoliko gost napusti hotel pre rezervisanog datuma odlaska, Hotel Junior zadržava pravo da naplati ceo aranžman.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA: Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polasku na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) uplatom na račun Kompas Tourism & Travel ili d) platnim karticama (Visa, Maestro i Dina).

Opis smeštajnih jedinica:

Economic soba (15 – 21m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Standard soba (21,5 – 25m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Comfort soba (25 – 33,5m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Family soba (33,5 – 37m²) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 5 osoba.

De lux apartman (47,5m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal) i jacuzzi kadom, dnevnim boravkom i još jednim kupatilom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

Family apartman (48,5 – 56 m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

Superior apartman (83m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i 2 kupatila (tuš kabina/ jacuzzi kada, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

Spa apartman (100m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal), dnevnog boravka, još jednog kupatila i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

Deluxe i deluxe + sobe nalaze se u mirnom delu Konačišta Junior. Prilagođene su porodicama sa malom decom, poslovnim ljudima kao i osobama sa invaliditetom. Kao deo All seasons sport and spa resort-a usko su povezane sa Hotelom Junior, a gostima su na raspolaganju i svi sadržaji koji su u sklopu hotela Junior.

Deluxe soba (17 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Deluxe + soba (22 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe (2 odraslih i 1 dete

PROGRAM NE PODLEŽE GARANCIJI PUTOVANJA.

Program Zimovanje Kopaonik 2020/2021 – hotel Junior je zaveden pod rednim brojem 147 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.    

 Cenovnik br. 1 od 13.11.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL,

USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

Novi Sad, 13.11.2020