HOTEL IKOS OCEANIA 5*, NEA MOUDANIA

LOKACIJA: Smešteno u privatnom zalivu u letovalištu Nea Mudanija, odmaralište Ikos Oceania raspolaže infiniti bazenom u obliku lagune. Na plaži možete uživati u besplatnim pićima, ležaljkama I suncobranima. Sobe gledaju na more I planinu.

Sobe odmarališta Ikos Oceania elegantno su uređene u nežnim bojama. Sadrže DVD/CD plejer, TV sa satelitskim kanalima i pribor za pripremu čaja/kafe. Svaka soba ima namešten balkon ili terasu.

Spa centar odmarališta Ikos Oceania u ponudi ima 7 prostorija za individualne tretmane I zatvoreni bazen sa toplom vodom. Ovaj bazen obuhvata hidromasažnu kadu I ima prozore od poda do plafona sa nenadmašnim pogledom na Egejsko more. Fitnes studio je opremljen vrhunskim spravama za kardio-fitnes.

All-inclusive Ikos Oceania Club nudi veliki izbor restorana sa uslugom na bazi švedskog stola i à-la-carte uslugom. U restoranima se pripremaju grčka i internacionalna jela, uključujući italijanske I azijske specijalitete. Iz mnogih restorana I barova pruža se pogled na more.

Odmaralište svakog dana pruža besplatnu uslugu prevoza do centra letovališta Nea Mudanija, udaljenog 10 minuta hoda. Međunarodni aerodrome Solun Makedonija nalazi se na 30 minuta vožnje.

Broj smeštajnih jedinica: 298, lanac hotela: Sani Resort

Kategorizacija: 5*

Ishrana: po principu samoposluzivanja (svedski sto)

Standardne sobe :oko 30m2, sa pogledom na more za 2-3 osobe (dva standardna I pomocni lezaj)

Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaca soba sa pogledom na more za 2-4 osobe (dva kreveta i sofa na razvlacenje )

Deluxe junior suite: oko 40m2, suite sa pogledom na more I posebnim namestajem za 2-4 osobe (dva kteveta i sofa na razvlacenje)

Grand suite: oko 40m2, sa pogledom na more, sastoje se iz 2 spavace sobe I dnevnog boravka sa sofom na razvlacenje, namenjene su za 2-4 osobe

Family suite: oko 48m2, sa pogledom na more, sastoje se iz 2 spavace sobe I dnevnog boravka sa sofom na razvlacenje, namenjene su za 2-6 osoba

Deluxe suite: oko 55m2, sa posebnim namestajem, sastoje se iz spavace sobe I dnevnog boravka sa sofom na razvlacenje, namenje su za 2-4 osobe. Neke od posebnosti ovog tipa soba su privatan bazen, ekskluzivni preparati u kupatailu, vino I korpa sa vocem po dolasku I brzi check in.

Sajt hotela: http://ikosresorts.com/

 

Galerija slika