HOTEL EAGLES PALACE 5*, OURANOPOLIS

LOKACIJA: Hotel Eagles Palace okružen je bujnim vrtovima. Nudi smeštaj sa 5 zvezdica i privatnu peščanu plažu u oblasti Skala. Sadrži otvoreni bazen, nagrađivani spa centar i teniski teren.

Klimatizovane sobe u objektu Eagles Palace elegantno su uređene u prirodnim bojama i imaju luksuzno mermerno kupatilo. Opremljene su LCD TV-om sa satelitskim kanalima i gledaju na more ili na vrt.

Svakog dana se služi sertifikovan grčki doručak koji obuhvata domaće, sveže pripremljene pite, sir i sveže voće. Ugostiteljska ponuda obuhvata azijsku kuhinju u restoranu Vinum, internacionalna gurmanska jela u restoranu Kamares i sveže pripremljene riblje specijalitete u restoranu Almyra. Pića i kokteli služe se tokom celog dana u kafeu, koktel baru i baru na plaži.

U spa centru Eagles možete uživati u raznovrsnim tretmanima iz celog sveta, namenjenim nezi tela. Možete se takođe opustiti u hidromasažnoj kadi, sauni ili zatvorenom bazenu.

Hotel Eagles Palace sadrži centar za sportove na vodi sa svom potrebnom opremom za ronjenje, skijanje na vodi i jedrenje na dasci.

Živopisno selo Uranopolis nalazi se na 4,5 km od hotela. Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.

Broj smeštajnih jedinica: 165 

 Kategorizacija: 5*

Ishrana: samoposluzivanje – svedski sto

Tip smestaja: promo soba (3), superiror soba pogled vrt (3), superiror soba pogled more (3), junior suite pogled more (4), junior suite izlaz na more (4), bungalov pogled vrt (3), bungalov pogled more (3)

Deca do 2 godine borave besplatno.

Sajt hotela: http://www.eaglespalace.gr/

 

Galerija slika