HOTEL DESPOTIKO APARTMENTS & SUITES 3*, TRISTINIKA

LOKACIJA: Hotel Despotiko nalazi se na plaži Tristinika, na poluostrvu Sitonija. Okružen maslinama, ovaj elegantni butik hotel nudi otvorene bazene sa odrasle i decu, mini wellness centar, kao i 2 restorana i 3 bara.

Na raspolaganju vam je izbor apartmana i apartmana tipa “suite” opremljenih bežičnim internetom, LCD TV-om i besplatnim toaletnim priborom. Svi sadrže čajnu kuhinju sa osnovnim priborom, kao i namešten balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili bazen.

Na hotelskoj plaži i kraj bazena naći ćete besplatne ležaljke i suncobrane, kao i tuševe i svlačionice. Na raspolaganju su vam i parking u hladu, bilijar, stoni tenis, odbojka na pesku i mali bioskop na otvorenom.

ISHRANA: Doručak i večera služe se u bife restoranu. A la carte taverna nalazi se kraj bazena i služi salate i jela sa roštilja. Gostima su na raspolaganju i bar kraj bazena i bar na plaži.

Međunarodni aerodrom Makedonija u Solunu udaljen je 90 km. Luka Marmaras nalazi se na 17 km. Luka Kufo udaljena je svega 5 km. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.

Broj smeštajnih jedinica: 30 

 Kategorizacija: 3*

Tip smestaja: baby apartman (2), superior apartman (4), deluxe apartman (4), deluxe green apartman (4), loft family suite (5)

U period 03.07-31.08 usluga iskljucivo polupansion.

Rucak se servira od 2. dana boravka..

Baby apartman: oko 25m2, nalaze se u prizemlju I imaju izlaz na bastu, mogu smestiti najvise 2 osobe.

Superior apartmani: oko 30m2, nalaze se u prizemlju (I imaju izlaz na bastu) ili na prvom spratu (I imaju balkon) idealni su za porodice sa dvoje dece, a najvise mogu primiti 2 odrasle osobe I dvoje dece do 12 godina.

Deluxe apartmani: oko 30m2, nalaze se na prvom ili drugom spratu, imaju odvojenu spavacu I dnevnu sobu, mogu smestiti do 2 odrasle osobe I 2 deteta do 12 godina.

Loft family suite: oko 40m2, prostrani, sa dve spavace sobe na dva nivoa, idealni za velike porodice, mogu primiti do 3 odrasle osobe I 2 deteta do 12 godina.

Sajt hotela:  http://www.hoteldespotiko.gr/

 

Galerija slika