Galerija slika

Sharm El Sheikh

Hotel Cyrene Grand – Ex Melia Sharm *****

www.cyrenegrand.com 

Nalazi se na idealnoj lokaciji na obali Crvenog mora u zalivu Montazah Ras Nasrany, na 5 km od međunarodnog aerodroma  i isto toliko od popularnog Naama Bay-a. Hotel nudi bogatu prvoklasnu uslugu i sadržaj, privatnu plažu na 5 minuta hoda, bazen u obliku lagune i fascinantni pogled na ostrvo Tiran.

Hotel Cyrene Grand raspolaže sa 468 moderno opremljenih soba i apartmana tipa “suite” koji se nalaze kraj obale mora. Sve smeštajne jedinice su prostrane i imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT  TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu sa pogledom na vrt i na more. Gostima hotela su na raspolaganju četiri restorana od toga dva a la carte i pet barova (na plaži, pored bazena, u lobiju, u diskoteci). U sastavu hotela su  menjačnica, salon lepote, internet centar, ambulanta, servis za pranje i peglanje veša. Hotel ima četiri bazena (jedan je sa izdvojenim delom za decu), spa i fitnes centar sa saunom i dobro opremljenom teretanom, terene za tenis i odbojku, stoni tenis i bilijar. Gostima su na  raspolaganju mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački centar. O najmlađima brine profesionalni tim animatora, a na raspolaganju im je pored bazena, klub i igralište. U blizini kompleksa možete roniti sa bocom i gnjurati na koralnom grebenu. Gosti hotela imaju mogućnost prevoza shuttle busom do centra Naama Bay.

 

EGIPAT 2017. – LETOVANJE NA CRVENOM MORU

Polasci na redovnim linijama Turkish airlines tokom cele godine od 01.03.2017. do 25.12.2017.

Sharm El Sheikh

Individualno putovanje avionom 7 / 10 / 14 noćenja

 Polasci: PONEDELJKOM, PETKOM I SUBOTOM

 U POVRATKU TURISTIČKO RAZGLEDANJE ISTANBULA GRATIS!!!

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

*Iskazana cena u tabeli je data u EUR po osobi na osnovu najpovoljnije tarife na datom letu i cene smeštaja u odabranom hotelu u 1/2 sobi za navedeni broj noćenja i izabranu uslugu ,

Legenda: HB / Half board – polupansion (doručak i večera), FB / Full Board – pun pansion (doručak, ručak, večera); ALL – All inclusive (doručak, ručak, večera, užina, domaća akloholna i bezalkoholna pića i ostalo po konceptu hotela);

 

EGIPAT 2017. – LETOVANJE NA CRVENOM MORU

Polasci na redovnim linijama Turkish airlines tokom cele godine od 01.03.2017. do 25.12.2017.

Sharm El Sheikh

Individualno putovanje avionom 7 / 10 / 14 noćenja

 Polasci: PONEDELJKOM, PETKOM I SUBOTOM

 U POVRATKU TURISTIČKO RAZGLEDANJE ISTANBULA GRATIS!!!

PROGRAM INDIVIDUALNOG PUTOVANJA:

 1. dan: Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom i prijava za let minimum dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje za Istanbul redovnom linijom avio kompanije Turkish airlines (let TK1084) je oko 20.20h*. Sletanje u Istanbul oko 23.05h.

 1. dan: Istanbul – Sharm el Sheikh

Nastavak putovanja za Sharm el Sheikh (po lokalnom vremenu) redovnom linijom Turkish airlines (let TK698) je oko 01.05h*. Sletanje aviona u ranim jutarnjim satima (oko 02.35h*) i transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Ulazak u sobe prema hotelskim pravilima. Usluga u hotelu u zavisnosti od izabranog paketa. Noćenje.

3-8./ -12 /-15. dana:  Sharm El Sheikh

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

 1. / 13. / 16. dan: Sharm El Sheikh

Doručak. Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme.

 1. / 14. / 17. dan: Sharm El Sheikh – Istanbul – Beograd

Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pred poletanja aviona. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Istanbul letom TK699 je rano ujutru oko 03.30h. Dolazak u Istanbul u jutarnjim časovima oko 07.05h*. Zadržavanje u Istanbulu (stop over**) uz mogućnost odmora u hotelskim sobama na aerodromu ili odlazak u turističko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Povratak na aerodrom minimum dva sata pred predviđeno poletanje. Nastavak za Beograd (po lokalnom vremenu) letom TK1083 u 18.45h*. Dolazak u Beograd oko 19.25h*. Kraj programa.

*NAPOMENA: Navedena satnica je napisana po letnjem redu letenja avio kompanije Turkish airlines koji stupa na snagu od 28.03.2017.god. Molimo Vas da se prilikom rezervacije aranžmana raspitate o detaljima letova kod Vašeg agenta. Takođe, molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polasku na putovanj!!!

**Stop over  u  Istanbulu (zadržavanje na aerodromu duže od 10h zbog rasporeda letova) prilikom povratka iz Sharm el Sheikha daje putnicima mogućnost izbora odmora u hotelu ili organizovanog turističkog razgledanja grada u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku ( utorkom, četvrtkom I subotom od 09-15h). Putnici se direktno na Turkish hotel descu na aerodromu u Istanbulu odlučuju koju opciju će izabrati. Turom obilaska grada od 09-15h je predviđen: Organizovan prevoz od aerodroma do grada, turistički vodič na engleskom jeziku, doručak, obilazak najznačajnijih znamenitosti Istanbula: Plave džamije, Hipodroma, Serpetine column, obelisk Teodosija, Topkapi palate, ručak I povratak na aerodrom. Ukoliko se odlučite za turu razgledanja potrebno je da se prijavite pola sata pre započinjanja ture I vratite najkasnije sat vremena pre predviđenog leta zbog prijave za nastavak leta za Beograd. Detalje možete pogledati na http://www.istanbulinhours.com/TourScheduleByTime.aspx?tid=2, a potpunije informacije dobićete od Vašeg agenta prodaje.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Individualno putovanje je predviđeno za minimum 2 putnika bez pratnje predstavnika agencije i usluge lokalnog vodiča i radi se na UPIT, a zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu i na avionu. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
 • Moguće je kombinovati datume (termine polaska/povratka) sledećim danima:

za 10 noćenja smene: ponedeljak / subotu i subota / četvrtak  i

za 7 / 14 noćenja smena: petak / nedelju

 • Iskazana cena u tabeli je data na osnovu najpovoljnije tarife na datom letu i cene smeštaja u odabranom hotelu. Konačna cena individualnog putovanja zavisiće od trenutne raspoloživosti mesta na avionu na određenoj klasi i slobodnih kapaciteta u hotelu za tražene termine putnika i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA OBUHVATA:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Sharm el Sheikh – Istanbul – Beograd na redovnim linijama avio kompanije Turkish Airlines.
 • Boravak u Sharm el Sheiku u trajanju od 8 dana (7 noćenja) / 11 dana (10 noćenja) /15 dana (14 noćenja)
 • Smeštaj u odabranom hotelu u standard dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi odabrane usluge, a prema rezervisanom i uplaćenom putovanju.
 • Troškove organizacije putovanja

 CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse koje su podložne promenama (cca 145€). Plaćaju se u agenciji prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate) i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Transfer Novi Sad – aerodrom Beograd. Postoji mogućnost povratnog transfera iz N.Sada našim vozilima sa Vaše kućne adrese. Cena povratnog transfera 20 eur / osobi!!! ( Prijava je neophodna 10 dana do putovanja, a za realizaciju minimum je 2 putnika).
 • Transfer u Sharm el Sheikhu aerodrom – hotel – aerodrom. Doplata za transfer u zavisnosti od odabranog hotela se kreće od 20 eur / osobi. Prilikom rezervacije obavezna je prijava i uplata u agenciji, a plaćanje je u dinarskoj protivvvrednosti po prodajnom kursu banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate .Egipatsku vizu: Za državljane Srbije viza se kupuje prilikom ulaska u Egipat (25$)ili se može pribaviti individualno u Ambasadi Egipta u Beogradu (Nalaze se na adresi: ulica Andre Nikolića 12., kontakt tel. 011/2650-585, radon vreme od 09.00h do 11.00h.) Potrebno je poneti potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu) i uplatiti 12$ (plaća se isključivo u USD). Procedura dobijanja vize traje 4-5 radnih dana, pasoš mora da je važeći minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Napomena: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja
 • Putno zdravstveno osiguranje – možete kupiti u agenciji uz aranžman ( za više informacija o uslovima i ceni polise osiguranja kontaktirati agenciju “Kompas tourism & travel” – Novi Sad)
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativne izlete i obilaske

 

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU se radi na UPIT i zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu

USLOVI ZA DECU:

 • Deca do 2 godine plaćaju 10% od tarife avio karte, ne plaćaju avio taksu, nemaju mesto u avionu, niti sopstveni ležaj u hotelu
 • Deca starija od 2 -12 godina imaju popust od 25% na tarifu avio karte i plaćaju punu cenu za avio taksu.
 • Napomena: Smeštaj u hotelu za decu do 12 godina se radi isključivo na upit, a cena i uslovi važe po hotelskim pravilima.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
 • Usled promena na monetarnom tržištu agencija “Kompas tourism & Travel” zadržava pravo korekcije cena na neuplaćeni deo aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja ili po pravilima avio kompanije / hotela i ranije.
 • Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

Cenovnik br. 2 od 18.03.2017.god.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI DVA PLATIVA PUTNIKA.

 PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel

USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.

 OSTALE NAPOMENE:

 • Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji zemlje gde se hotel nalazi. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Prilikom rezervacije agencija može da prosledi Vaš zahtev i želju, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je između 14-15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati.
 • Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati. U hotelima je zastupljeno pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
 • Sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
 • Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela. Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
 • Vreme trajanja transfera od aerodroma do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
 • Vremena leta u avio saobraćaju su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Putnici su dužni da provere u agenciji 2 dana pre putovanja da li je došlo do promene. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak individualnog putovanja računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj poletanje sa destinacije. Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa.
 • Na dan putovanja potrebno je doći na aerodrom minimum dva sata pre poletanja i izvršiti čekiranje na šalteru avio kompanije Turkish airlines. Avio prevoz se odvija redovnom linijom avio kompanije.
 • Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga (ili onoliko koji dozvoljava klasa na avio prevozu redovne linije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag do 8 kg (proveriti u agenciji prilikom rezervacije infomracije o prtljagu). U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
 • Vozilo za transfer čekaju putnike na aerodromu na kranjoj destinaciji. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.kompas.co.rs

Krajnji rok za prijavu putnika je nedelju dana pred put ili do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete

Cenovnik br. 1 od 01.03.2017.god.

 ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI DVA PLATIVA PUTNIKA.

 PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel

USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.

Preuzmite opste uslove putovanja u PDF formatu : pdf