HOTEL CRONWELL PLATAMON RESORT 5*, PLATAMON

LOKACIJA: All-inclusive odmaralište Cronwell Platamonsa 5 zvezdica smešteno je direktno na sopstvenoj peščanoj plaži u okrugu Pijerija. U ponudi ima spa centar, bazen sa barom u vodi i brojne sportske sadržaje. Na raspolaganju su vam besplatne ležaljke na plaži.

Elegantno uređene sobe odmarališta Cronwell Platamon imaju velike prozore od poda do plafona, a iz većine soba pruža se pogled na more. Standardni sadržaj u svim sobama je flat-screen TV.

Spa centar se prostire na površini od 1.500 m² i nudi jedinstveno velnes iskustvo. Bazen sa toplom vodom, privatna hidromasažna kada, sauna  i prostorija za masaže samo su neki od sadržaja koji su vam na raspolaganju.

U raznovrsnim restoranima u okviru odmarališta pripremaju se izvrsna jela grčke i zapadnjačke kuhinje. Kafa, sveži sokovi i kokteli služe se u baru unutar objekta i u baru na otvorenom.

Ostali rekreativni i sportski sadržaji odmarališta Cronwell Platamon uključuju teniski teren, košarkaški teren i zabavni program tima animatora. Odmaralište poseduje zabavnu tvrđavu Platamon Palace i akva park Splash sa preko 40 vodenih atrakcija. Besplatan bežični internet možete koristiti u celom objektu.

Broj smeštajnih jedinica: 192 

 Ishrana: dorucak, rucak, snek, vecera – svedski sto, all inclusive

Kategorizacija: 5*

Standardne sobe: oko 24m2, namenjene za 2-4 osobe (dva standardna i dva pomocna lezaja-sofe dimenzije 175×75)

Standard soba je za dve odrasle osobe i dva deteta do 16 godina ili za 3 odrasle osobe.

Sajt hotela: http://platamon.cronwell.com/eng/

 

Galerija slika