HOTEL CAVO OLYMPO 5*, LITOHORO

LOKACIJA: Hotel Cavo Olympo Luxury Resort & Spa nudi otvoreni i zatvoreni bazen na sopstvenoj plaži u Plaka Litohoru u Pijeriji. Ovaj luksuzni hotel obuhvata teretanu i spa centar, kao i bar, restoran i raznovrsne mogućnosti za zabavu.

Klimatizovane sobe i apartmani tipa “suite” u hotelu Cavo Olympo imaju sopstveni balkon sa pogledom na zaliv Termaikos ili planinu Olimp. Svaka smeštajna jedinica je moderno uređena i sadrži deo za sedenje sa flat-screen TV-om i mini-barom.

Kontinentalni doručak se služi u hotelskom restoranu gde gosti takođe mogu uživati u jelima grčke i mediteranske kuhinje. Osvežavajuća pića, kafe i kokteli služe se u hotelskom baru. Odmaralište sadrži veliki vinski podrum sa regionalnim vinima.

U sadržaje za opuštanje spadaju igraonica, masažni tretmani i mala biblioteka. Osoblje na recepciji koja radi non-stop može da organizuje čuvanje dece i usluge iznajmljivanja automobila. Na raspolaganju je i rum servis.

Odmaralište Cavo Olympo Luxury se nalazi na 2 km od sela Litohoroina 20 km od grada Katerinija. Selo Palios Panteleimon je udaljeno 18 km. U okviru objekta na raspolaganju je besplatan parking.

Broj smeštajnih jedinica: 49

 Kategorizacija: 5*

U slucaju manjeg broja gostiju, umesto po principu svedskog stola, vecera ce biti servirana, izbor od 4 glavna jela.

Tip smestaja: standard soba pogled planina, standard soba pogled more, junior suite pogled more

Sajt hotela: http://www.cavoolympo.gr/

Galerija slika