HOTEL ATHOS PALACE 4*, KALITHEA

LOKACIJA: Ovo luksuzno odmaralište sa all-inclusive uslugom nalazi se na mirnoj lokaciji pored plaže u Kalitei. Sadržaji uključuju 6 teniskih terena i olimpijski bazen sa slatkom vodom.

Klimatizovane sobe imaju sef i satelitsku televiziju. Veliki broj soba ima pogled na more. Gostima je na raspolaganju i veliki broj soba iz kojih se pruža pogled na planinu, borove šume i brežuljke.

Ovaj all-inclusive hotel služi doručak, ručak i večeru. U ponudi su takođe lagana jela, sladoled i pića. Italijanska a-la-carte tratorija poziva vas da probate tradicionalne italijanske specijalitete.

Hotel Athos Palace ima sopstvenu školu ronjenja i nudi veliki broj mogućnosti za sportove na vodi, kao što su skijanje na vodi, vožnja kanuom i ronjenje. Ostali sadržaji uključuju zatvoreni bazen i bioskop na otvorenom.

Hotel je udaljen svega 2 km od živopisnog grada Kalitea i 75 km od međunarodnog aerodroma Makedonija u Solunu.

Broj smeštajnih jedinica: 427

Kategorizacija: 4*

Ishrana: dorucak i vecera – svedski sto

Tip smestaja:  standard soba pogled planina (4), standard soba pogled more (4), superior soba pogled more (3), junior suite pogled planina (5), superior suite pogled more (5)

Dete do 2 godine boravi besplatno, bebi krevetac najaviti blagovremeno.

Standardne sobe: oko 30m2, sa pogledom na more ili planinu, za 2-4 osobe (dva kreveta I sofa na razvlacenje)

Superior sobe: oko 33m2, kombinovana dnevno-spavaca soba, sa pogledom na more I kupatilom sa djakuzijem, za 2 osobe.

Superior suite:  oko 60m2, u stilu mezoneta u dva nivoa, sa dnevnom sobom sa dve sofe na donjem nivou, I glavnom spavacom sobom na gornjem nivou, sadrze dva kupatila (WC na donjem kupatilu sa djakuzijem na  gornjem) I terasom sa pogledom na more, imaju i internet konekciju. Namenjene su za 2-4 osobe.

Junior suite: oko 45m2, kombinovana  dnevno-spavaca soba u stilu mezoneta na dva nivoa, pogled na planinu, namenjene za 2-4 osobe.

Sajt hotela:  http://www.ghotels.gr/en

 

Galerija slika