HOTEL ATHORAMA 3*, NEA RODA

LOKACIJA: Smešten na brežuljku okruženom zelenilom, na 500 metara od plaže Skala, hotel Athorama nudi klimatizovan smeštaj sa balkonima, koji gledaju na zaliv Sigitikos. Hotel poseduje bazene I tradicionalan restoran.

Elegantne smeštajne jedinice u hotelu Athorama sadrže frižideri LCD TV. Moderna kupatila imaju podne pločice I fenove za kosu.Pojedine smeštajne jedinice uključuju deo za sedenje sa kaminom.

ISHRANA: Doručak na bazi švedskog stola, možete uživati u hotelskoj Sali za doručak. Restoran nudi lokalne specijalitete I pogled na ostrvo Amulijani. Kraj bazena se nalazi bar, gde se služe pica I kafa.

Rekreativni sadržaji obuhvataju teretanu I višenamenski teren (za košarku, tenis, odbojku).Hotel Athorama takođe raspolaže Igralištem I dečjim bazenom. Besplatan bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama hotela i u pojedinim sobama.

Prodavnice I zabavni sadržaji u obližnjem Uranopoliju nalaze se na 5 km od hotela. U hotelu Athorama na raspolaganju vam je besplatan privatni parking.

Brojsmeštajnihjedinica: 33

 Kategorizacija: 3 *

Tip smestaja: economy soba (4), family suite (4), standard soba bocni pogled more (5), suite (5), apartman (6), jednokrevetna soba

Deca do 2 godine borave besplatno.

Economy soba: manje kvadrature, sa bracnim lezajem I krevetimana sprat ili krevetima na razvlacenje. Maksimum 2 odrasle osobe i dva deteta do 12 godina.

Standard soba: ili se nalazi u prizemlju ili ima bocni pogled more.

Sajthotela: http://www.athorama.gr/en_home.htm

 

Galerija slika