HOTEL ALIA PALACE 5*, PEFKOHORI

LOKACIJA: Ovaj hotel sa 5 zvezdica smešten je na predivnoj mirnoj lokaciji sa koje se pruža pogled na Toronski zaliv. Hotel raspolaže sadržajima koji će zadovoljiti sve zahteve gostiju. Hotel Alia Palace se nalazi na Halkidikiju, u blizini sela Pefkohori. Udaljen je svega 500 metara od prodavnica, restorana i mesta za noćni provod u Pefkohoriju.

Hotel pruža besplatnu uslugu autobuskog prevoza do plaže udaljene 800 metara. Posle opuštanja na plaži ili pored bazena, možete posetiti spa centar što je idealno nakon izlaganja suncu. Na raspolaganju su vam maske od morskih algi, masaže, kozmetički tretmani i manikir. Teretana se može besplatno koristiti.

ISHRANA: U 2 hotelska restorana služe se izvrsna vina i autentična jela grčke kuhinje na bazi švedskog stola ili sa menija. Bar pored bazena nudi kafu i pića, a po dolasku ćete dobiti koktel u znak dobrodošlice. U hotelu se jednom nedeljno organizuju degustacije vina i časovi grčke kuhinje. U hotelskom mini-marketu Jedinic se duvan, novine i svakodnevne potrepštine.

Broj smeštajnih Jedinica: 110 

Kategorizacija: 5*

Tip smestaja: standard soba (3), superior soba (3), junior suite privatni bazen (3)

Deca do 2 godine borave besplatno, bebi krevetac najaviti blagovremeno..

Besplatan sef I WiFi interent u svakoj sobi.

Standardne sobe: oko 25m2, rasporedjene su u dve zgrade u okviru kompleksa, primaju najvise 2-3 osobe (dva standardna I pomocni lezaj), imaju pogled na more (direktno ili bocno)

Family sobe: dve standardne sobe spojene vratima, namenjene za 2-4 osobe.

Standard suite: 70m2, dnevna I 1 spavaca soba (maksimum 4 odrasle I 1 dete do 11 godina) I bazen

Superior suite: 90m2, dnevna I 2 spavace sobe (maksimum 5 odraslih osoba)

Nalazi se u odvojenoj prizemnoj zgradi – bungalovu koja gleda na more.

Sajt hotela: http://www.alia-palace.com/

 

Galerija slika