HOTEL ALEXANDRA BEACH 4*, POTOS

LOKACIJA: Odmaralište Alexandra Beach Spa smešteno je pored mora i   okruženo bujnim vrtom sa ružama i palmama. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od živopisnih sela Potos i Pefkari na ostrvu Tasos.

Ovo luksuzno odmaralište sa 4 zvezdice raspolaže udobnim i prijatnim sobama. Sobe su potpuno opremljene i uključuju mini-bar, sef, satelitsku televiziju, radio, klima-uređaji fen za kosu. Besplatan bežični internet dostupan je u svim smeštajnim jedinicama.

Sportski sadržaji obuhvataju teretanu, bilijar i terene za tenis, mini-golf, košarku i odbojku na pesku. Možete se opustiti u spa centru u okviru objekta, koji u ponudi ima masaže i niz tretmana za lice i telo. Za decu su obezbeđeni igralište i mini-klub.

Grčki doručak na bazi švedskog stola služi se u glavnom restoranu smeštenom pored bazena, odakle se pruža pogled na more. Hotelska taverna pored mora nudi sveža jela od ribe i grčke specijalitete za ručak. U pićima i egzotičnim koktelima možete uživati u nekom od 3 bara, u kojima se redovno održavaju razni događaji.

Broj smeštajnih jedinica: 222

 Ishrana: samoposluzivanje (svedski sto)

Kategorizacija: 4*

Tip smestaja: standard soba (4 osobe), superior soba (4 osobe), jednokrevetna soba

Sajt hotela: http://www.alexandrabeach.gr/

 

Galerija slika