HOTEL ALEXANDER THE GREAT 4*, KRIOPIGI

LOKACIJA: Hotel Alexander the Great gleda na predivnu peščanu plažu Kriopigi. Poseduje veliki bazen i osvetljen teniski teren. Smešten je iznad same plaže, do koje se može bezbedno stići liftom.

Klimatizovane sobe u hotelu Alexander the Great sadrže TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Svaka soba ima namešten balkon sa pogledom na more ili na bujno okruženje.

Grčka i internacionalna jela pripremaju se u taverni Antonis i restoranu Roxani. Grčki doručak vam je na raspolaganju svakog dana. Egzotična pića i ledene kafe služe se u baru kraj bazena, dok u baru na plaži možete uživati u laganim obrocima.

U hotelu Alexander organizuju se zabave kraj bazena i na plaži, grčke večeri i večernji roštilji. Hotel raspolaže salom za fitnes, a možete se baviti i sportskim aktivnostima poput odbojke na plaži, stonog tenisa i bilijara.

Hotel Alexander the Great nalazi se na samo 1,5 km od tradicionalnog sela Kriopigi. Udaljen je svega 2,5 km od Kalitee, poznate po dinamičnom noćnom životu. Do Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija dolazi se za 90 minuta vožnje.

Broj smeštajnih jedinica: 216

Kategorizacija: 4*

Ishrana: dorucak I vecera – svedski sto, light rucak (servirani meni – hotelska tavern ili beach bar)

(Po internoj proceni , kvalitet ishrane u hotelu ne odgovara kategoriji 4*)

Tip smestaja: standard soba pogled vrt (3), standard soba pogled more (3), family soba (4)

Cena u family sobi je za 2 odrasle osobe + 2 deteta do 12 godina, ili za 3 odrasle + 1 dete do 12 godina.

Standardne sobe: nalaze se u glavnoj zgradi i gledaju na more ili na zelenilo, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna I pomocni lezaj)

Family sobe: nalaze se u prizemnim bungalovima, imaju verandu I primaju 2-4 osobe (dva standardna lezaja I dve sofe). Doplata za veceru u Family sobi je za minimum 3 odrasle osobe.

Sajt hotela: http://www.alexanderthegreatbeachhotel.com/

 

Galerija slika