EXPODENTAL

Još jedan veliki stomatološki događaj je pred nama, a u pitanju je Expodental Meeting 2019, koji će se održati u Riminiju od 16. do 18. maja ove godine.

  PROGRAM PUTOVANJA

16.05. – 20.05.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

  1. Dan 16.05.2019. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 20:00 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, savska strana, u 21:30 časova. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN 17.05.2019. … BOLONJA – RIMINI

Planirani dolazak u Bolonju je u prepodnevnim časovima. Živahna univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama i arkadama dugim 40 km. Centar grada čine dva identična trga, Mađore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okružen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmeđe građevine i levičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena). Zbog svoje bogate kuhinje dobila je nadimak ’’La Grossa’’ (Debela), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Učena). Slobodno vreme u centu Bolonje. U dogovoreno vreme polazak za Rimini. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  1. DAN 18.05.2019. RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Povratak u hotel u Riminiju. Noćenje.

4.DAN 19.05.2019. – RIMINI – SAN MARINO …

Doručak. Napuštanje hotela.  SAJAMSKI PROGRAM. Postoji mogućnost fakultativnog odlaska u San Marino, jednu od najmanjih država Evrope. Razgledanje grada. U 13:00 časova polazak za Srbiju, uz posetu jednom od Outlet centara u blizini Bolonje. Slobodno vreme do 18:00 časova. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.  

5.DAN 19.05.2019. – …. BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak u ranim jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

CENA ARANŽMANA   ……………  155 EURA

Doplata za jednokrevetnu sobu ……………………………..36 eura

Cena je izražena devizno a  plaća se po prodajnom kursu Credit Agricole Banke na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta; Smeštaj u hotelu 3* u mestu Rimini, u dvokrevetnim i 1/2+1 sobama sa uslugom 2 noćenja sa doručkom; Usluge turističkog vodiča iz agencije; Turistički obilazak Bolonje; Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Fakultativni izlet San Marino – 10 eura; Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS; Ulaznicu za sajam; Fakultativne ulaznice i individualne troškove; Sve programom nepomenute usluge.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta je 30 putnika.

ROK ZA PRIJAVU: 01.05.2019. – ili do popune mesta do polaska.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

 Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Mogućnost plaćanja na 9 mesečnih rata Banca Intesa platnim karticama kao i čekovima ili administrativnom zabranom na rate do avgusta 2019.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Cenovinik broj 1

Aranžman je rađen na bazi minimum 35 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Novi Sad, 16.01.2019